Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ziyech reageert op Chelsea-transfer: ‘Unfinished business to handle’

Ziyech reageert op Chelsea-transfer: 'Unfinished business to handle'

Ziyech reageert op Chelsea-transfer: ‘Unfinished business to handle’

Hakim Ziyech heeft op Instagram gereageerd op zijn transfer naar Chelsea, die aan het einde van het seizoen plaats zal vinden. De Marokkaan heeft echter nog ‘unfinished business’ in Amsterdam, zo geeft hij aan.

Woensdag werd bekend dat Ziyech Ajax in gaat ruilen voor Chelsea. De transfer werd donderdag door beide clubs bevestigd. ‘Ik ben blij dat ik weer fit ben en deze laatste maanden kan genieten op het veld, waar ik thuishoor’, schrijft Ziyech op Instagram. Ziyech maakte woensdag tegen Vitesse zijn rentree voor Ajax. 

‘Ik heb een hoop warme en positieve berichten gekregen tijdens mijn afwezigheid. Ik hoop dat ik nog meer mooie momenten kan creëren dan we al hebben. Ik ben erg blij met mijn volgende stap, maar moet eerst nog een aantal onafgeronde zaken afhandelen’, doelt Ziyech op het huidige seizoen.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van de Beek: 'Met z'n allen gas geven en berepartij tegen AZ'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Stoïcijnse' Nelom: 'Eén van de lessen die ik bij Feyenoord heb geleerd'

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

SC Heerenveen bindt groot talent (16): ''Past zich moeiteloos aan'' - voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

VIDEO | Samenvatting: Jong SC Heerenveen wint in extremis van PEC - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *