Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

”Ze moeten jongetjes hebben die rillingen krijgen van De Kuip” – Feyenoordpings.nl

''Ze moeten jongetjes hebben die rillingen krijgen van De Kuip''

Jan Boskamp denkt dat Feyenoord zich meer moet gaan richten op het aantrekken van jonge talenten. De Rotterdammers verloren dit seizoen meerdere talenten aan clubs als PSV en Ajax. Volgens Boskamp moet Feyenoord nu actiever op zoek naar andere talenten.

“Feyenoord moet jongetjes in de opleiding hebben die rillingen krijgen als ze naar De Kuip of naar het rood-witte shirt kijken”, vertelt Boskamp in gesprek met Feyenoord Media. “Je ziet de laatste jaren alleen dat er ook jongetjes zijn die voortijdig vertrekken naar clubs in het buitenland of zelfs in Nederland. Dan heb je wel dat slappe gelul van een gentlemen’s agreement tussen de topclubs, maar zoiets bestaat niet in het voetbal.”

”Als ik de baas zou zijn bij Feyenoord, zou ik daarom ook echt elke dag iemand bij de concurrent neerzetten en af en toe eens laten praten met een paar van hun spelertjes, zoals zij dat ook doen bij ons. We moeten ons door niemand laten afbluffen. Er is niks mis mee om netjes te zijn, maar in de tegenwoordige tijd zie je dat clubs over lijken gaan. Dan weet ik wel dat er clubs zijn die financieel meer kunnen bieden dan wij, maar daar moeten wij dan iets anders tegenover stellen.”

Boskamp hoopt dat toekomstige talenten in echt De Kuip willen voetballen. “Je doet in die zin al een stap vooruit als je kunt laten zien dat onze eigen jeugd ook daadwerkelijk een kans krijgt in het eerste elftal, zoals dat nu gebeurt met Orkun Kökcü, Wouter Burger en Lutsharel Geertruida. Zij zijn de beste reclame voor onze opleiding.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Slot kan zomaar trainer van Ajax worden, maar komende zomer is wellicht te vroeg'

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

Driessen: ''Koevermans is doodsbang dat dit naar buiten zou komen'' - Feyenoordpings.nl

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van de Beek eerlijk: ''Wij waren slecht en dat weten we allemaal'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

''Je moet in zo'n heftige periode laten merken dat je de baas blijft'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *