Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Willem II-fans steunen ploeg op ruim 100 kilometer afstand: ‘Teammanager met iPad’

Willem II-fans steunen ploeg op ruim 100 kilometer afstand: 'Teammanager met iPad'

Willem II-fans steunen ploeg op ruim 100 kilometer afstand: ‘Teammanager met iPad’

De fanatieke Willem II-aanhang zal vrijdag niet aanwezig zijn tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax, maar probeert zijn ploeg wel zo veel mogelijk te steunen. Na enkele vervelende ervaringen tijdens de editie van vorig seizoen hebben de Tilburgse supporterscollectieven om Ajax-uit in het eigen Koning Willem II Stadion te bekijken.

Organisator Brian Smans hoopt dat de spelers in Amsterdam iets mee krijgen van de zogeheten Awayday@Home in Tilburg. “We hebben gekeken of een soort livestream mogelijk was; dat bleek heel lastig”, vertelt de supporter aan het Brabants Dagblad. “Maar we zorgen dat teammanager Jos van Nieuwstadt beelden krijgt die hij op een grote iPad kan laten zien voordat ze het veld op gaan.”

De Willem II-fans kunnen de wedstrijd van vrijdagavond via megaschermen in het eigen stadion bekijken: Smans verwacht een volle bak. “Maar we hebben geen kaartjes verkocht dus het lastig in te schatten.” De supporter hoopt dat de sfeer in Tilburg over zal slaan op de spelers, ruim honderd kilometer verderop. “Het zal lastig voor ze worden daar tegen Ajax, maar wij doen er in ieder geval alles aan om voor de beleving te zorgen die er bij thuiswedstrijden ook altijd is.”

Ajax en Willem II zullen vrijdag om 20.15 uur aftrappen. De wedstrijd is vervroegd naar het ongebruikelijke tijdstip, vanwege het Champions League-duel tussen Ajax en Valencia van dinsdag 10 december.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *