Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

”Wij denken dat dit op dit moment het beste is voor het elftal” – voetbalshirt.com

''FC Groningen is ook een stugge ploeg en krijgt weinig goals tegen'' - FeanOnline.nl

Sherel Floranus is recentelijk van de rechtsback positie naar de linksback positie verplaatst, hoewel hij is gehaald voor de rechterkant. Coach Johnny Jansen legt aan Omrop Fryslan uit waarom hij Floranus van kant heeft gewisseld. 

“Ricardo (van Rhijn, red.) klopt op de deur, daar ben ik heel tevreden over. Sherel (Floranus, red.) heeft gewoon een hele goede periode gehad als rechtsback. Dan kom je met een keuze, wat doen we met Lucas (Woudenberg, red.)?”, zo begint Jansen.

“Dan ga je kijken wat het beste is. Kunnen we hem doorzetten of is de concurrentie zo goed dat we het toch gaan veranderen?”, doelt de trainer op Woudenberg. “Wij zijn tot deze keuze gekomen omdat wij denken dat dit op dit moment het beste is voor het elftal. Dat is teleurstellend voor Lucas, maar voor ons nu de taak om hem de volgende stap te laten maken.”

“Het is niet zo dat wij Sherel willen omturnen tot linksback, maar het is wel zo dat hij daar al heel veel ervaring heeft opgedaan bij Sparta, daar heeft hij bijna een heel seizoen als linksback gespeeld”, vervolgt Jansen. “Hij kan gelukkig op beide posities prima uit te voeten, maar hij is gehaald als rechtsback en dat zal in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid gewoon zijn plek weer gaan worden. Maar op dit moment is dat nog niet zo.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Boer over 'opa Seedorf': 'Daar werden we ook weleens moe van bij Ajax'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van den Brom hoopt op contractverlenging bij Utrecht: 'Zo'n geweldige speler'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Geen toekomst bij Heracles: 'Gesprekken met clubs uit binnen- en buitenland'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Wolf: 'Ik heb het al een paar keer gezegd: gemiste kans voor Feyenoord'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *