Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

”We waren niet veel beter, maar ook niet veel slechter” – Feyenoordpings.nl

''We waren niet veel beter, maar ook niet veel slechter''

“Met een beetje meer geluk had je kunnen winnen, met een beetje meer pech had je kunnen verliezen”, zo vat Jens Toornstra de wedstrijd tegen Young Boys voor de camera van NOS Sport samen.

“We waren niet veel beter, maar ook niet veel slechter. Het was wat dat betreft een redelijk neutrale wedstrijd”, stelt Toornstra. “Zij hebben ook een paar goede kansen gehad, bij hen had die er ook in kunnen gaan. 1-1 is denk ik terecht.”

“Daar moet je gewoon beter op je rest verdediging letten”, doelt hij op de situatie bij de gelijkmaker. “Buiten dat heb je ook gewoon pech dat het in de hamstring schiet bij Edgar (Ie, red.). Normaal gesproken kan hij die man nog voor zich houden, maar nu kan hij zo doorlopen. Dat is een beetje pech die je hebt, maar op zulke details moet je letten.”

“We staan nu derde en drie punten achter de nummers één en twee. Het blijft zo dat je de volgende wedstrijd moet winnen en dan kan het nog steeds. Dus we zijn nog steeds niet uitgeschakeld”, weet de middenvelder.

De beslissing of Feyenoord wel of niet overwintert in Europa, zou zomaar eens tegen Porto, in Portugal, kunnen vallen. “Daar doe je het voor, Het liefst zou je hebben dat je al door bent bij zo’n uitwedstrijd, maar laten we ons eerst focussen op Rangers-thuis en dan zien we wel of het een finale wordt”, besluit Toornstra.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Premier League gaat verder, maar Roords Arsenal is klaar: 'Het is gewoon zo'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Programma Serie A: twaalf speelronden en vier inhaalduels in zes weken

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Leipzig klopt Köln in eerste Bundesliga-duel in juni en is weer derde

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Top-vier bereikt akkoord: Ajax levert aanzienlijke bijdrage aan solidariteitsfonds

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *