Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

”We noemden hem Afellay, nu zitten ze samen bij de selectie van PSV” – voetbalshirt.com

'Ihattaren kiest voor interlandcarrière bij het Nederlands elftal'

Mohamed Ihattaren begon zijn voetbalcarrière in de jeugd bij SV Houten, waar men al snel in de gaten kreeg wat voor uitzonderlijk talent hij was. Inmiddels is hij de smaakmaker bij PSV. 

”Op verzoek van Mohamed schoot ik voor hem altijd de bal omhoog. Hij nam die dan direct vanuit de lucht aan en legde de bal in één keer dood met zijn voet. Terwijl 99 van de 100 kinderen die bal eerst 100 keer laten stuiteren. Echt bizar. Zo’n talent op die leeftijd, dat is uitzonderlijk hoor”, begint Jacques Schagen, de trainer van Ihattaren bij SV Houten tegen het Algemeen Dagblad.

”We noemden hem toen al Afellay, omdat hij in zijn spel zo op die andere Utrechtse voetballer leek. Nu zitten ze samen bij de selectie van PSV. Mooi is dat”, zegt de trainer, die afgelopen weekend hoorde dat de rasvoetballer zijn interlands voor Nederland gaat spelen. ”Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij voor Oranje zou gaan. Dat bijzondere talent zien mensen. Daarom heeft hij ook de sympathie van het volk.”

”Niet voor niets stonden de Utrecht-supporters eind vorige maand tijdens de wedstrijd in Galgenwaard stil bij het overlijden van zijn vader. Hij is echt een jongen uit Utrecht. Het zou mooi zijn als Mootje net zo’n carrière krijgt als die andere Utrechter: Wesley Sneijder”, besluit zijn oud-trainer. 

 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Boer over 'opa Seedorf': 'Daar werden we ook weleens moe van bij Ajax'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van den Brom hoopt op contractverlenging bij Utrecht: 'Zo'n geweldige speler'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Geen toekomst bij Heracles: 'Gesprekken met clubs uit binnen- en buitenland'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Wolf: 'Ik heb het al een paar keer gezegd: gemiste kans voor Feyenoord'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *