Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

”We leven van week naar week, ik kan niet verder kijken” – voetbalshirt.com

Ontslag voor Van Bommel? ''Als hij met Malen en Bergwijn niet wint...''

Mark van Bommel kent met PSV een slechte fase, maar kan nog rekenen op het vertrouwen van Toon Gerbrands en John de Jong. De eerstgenoemde erkent dat er wel grote zorgen zijn over de eerste selectie.

“Nou, het is helemaal niet rustig. Integendeel. Wij snappen echt wel dat de huidige prestaties niet PSV-waardig zijn. Maar juist ómdat elke situatie anders is, beslis je ook anders. Ik zit 18 jaar in het voetbalmanagement en in die periode heb ik daar zat sprekende voorbeelden van. Dat begon met Louis van Gaal, die het zelf niet meer zag zitten bij AZ. Terwijl wij dachten: Louis moet niet weg. Iedereen vroeg om zijn hoofd, maar uiteindelijk werd ie kampioen”, legt Gerbrands uit in het Algemeen Dagblad.

De directeur voert veel interne gesprekken en dat loopt niet altijd van een leien dakje. “Als je kijkt naar de situatie nu: we sparen niets en niemand in onze interne gesprekken en analyses. Maar we zeggen ook niet: er zit zoveel druk op de ketel, laten we maar ingrijpen voor de bühne en vervolgens pakt het niet beter uit. Maar het lijntje waarop we met z’n allen lopen is intussen flinterdun, daar zal ik ook eerlijk over zijn.”

“We leven van week naar week, ik kan nu niet verder kijken dan Fortuna komende zaterdag. Meer krediet hebben we op dit moment simpelweg niet. Het totale krachtenveld van fans, media, sponsors, is alweer 10 keer groter dan in 2017. Iedereen is vergeten dat PSV zes weken geleden bovenaan stond in de eredivisie en ongeslagen was in de Europa League”, aldus Gerbrands.

Source link

Related posts
Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

''Willem II is een concurrent van ons en dan wil je dat Ajax wint'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ajax-schlemiel Veltman leest kritiek niet: "Natuurlijk wordt er naar je gekeken"

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Versterking op komst bij Ajax? ''Dan moet er iets beschikbaar zijn'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Viergever over afgekeurd doelpunt: ''Hij heeft het verkeerd gezien'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *