Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

”We hebben genoeg kansen gehad, maar het zat net niet mee” – voetbalshirt.com

''We hebben genoeg kansen gehad, maar het zat net niet mee''

PSV Vrouwen heeft zondagmiddag gelijkgespeeld tegen SC Heerenveen Vrouwen. Op de eigen PSV Campus De Herdgang werd het uiteindelijk 1-1. Verdedigster Janou Levels kampte na afloop met gemengde gevoelens. 

“We hebben genoeg kansen gehad, maar het zat net niet mee”, blikt ze terug in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Het lukte net niet. Terwijl we best sterk begonnen”, aldus Levels, die vorige week zaterdag haar debuut maakte in het Nederlands vrouwenelftal Onder-23 jaar. 

“Dat was speciaal. Zelf heb ik goed gespeeld, maar het was wel even wennen. Het is anders dan voor je club spelen”, vervolgt ze realistisch. “Er worden andere dingen van je gevraagd en je speelt anders. Maar het is een goede ervaring. Internationaal gaat het er anders aan toe. Dit elftal is een mooie stap om ervaring op te doen. Mijn uiteindelijke doel is het A-elftal”, verklapt Levels. 

“Om daar te komen moet je anders zijn dan anderen”, beseft ze. “Je moet blijven uitblinken. Of ik anders ben dan anderen? Dat weet ik niet. Ik kijk niet naar anderen, maar alleen naar mijn eigen ontwikkeling. Ik moet constanter presteren, werken aan mijn voorzet, volwassener worden en rustiger zijn aan de bal. Ten opzichte van vorig seizoen heb ik al stappen gemaakt, onder andere op het gebied van positioneren en het kiezen wanneer ik de duels aanga, maar het kan nog beter.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Koploper Juventus morst na heerlijk duel met Sassuolo opnieuw punten

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Vraagtekens op Ajax-middenveld: 'Van de Beek weet ook wel dat hij het goed heeft'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Bergwijn bezorgt Kane jubileumgoal bij zege Spurs

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Kudus 'potentiële opvolger' Van de Beek: 'Kans dat hij gaat nog steeds heel groot'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *