Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

”We hadden ook met PSV gesproken, ik dacht: hallo, het is wel Ajax” – voetbalshirt.com

''We hadden ook met PSV gesproken, ik dacht: hallo, het is wel Ajax''

Ché Nunnely is dit seizoen een van de uitblinkers bij Willem II. De oud-speler van Ajax zat in de jeugdopleiding van FC Utrecht en werd ook begeerd door PSV, maar koos vervolgens voor Ajax.

“Ik dacht: hallo, het is wel Ajax! Ik wist meteen wat ik wilde, maar we hadden ook al gesproken met PSV”, blikt Nunnely terug in ELF Voetbal Magazine. “In Eindhoven reageerden ze uiteraard teleurgesteld op mijn beslissing.” Ook bij Ajax blonk Nunnely uit en al snel stonden Manchester City, Bayern München en Paris Saint-Germain op de stoep.

“Mijn moeder en oma moesten niets weten van de buitenlandse interesse”, aldus Nunnely. “Maar op zo’n moment wordt er alles aan gedaan om je over te halen. Ik werd naar Parijs gehaald voor de kampioenswedstrijd van het eerste elftal. Stond ik daar als jonge jongen in de spelerstunnel en gaven sterren als Zlatan Ibrahimovic me een handje.”

Nunnely bleef bij Ajax, maar een echte doorbraak bleef uit. “Helaas heb ik het niet gered bij Ajax. In mijn eerste jaar bij Jong heb ik mijn steentje bijgedragen aan het kampioenschap, maar vorig seizoen merkte ik al snel dat ik niet in de plannen voorkwam richting het eerste. Ik ben dit jaar twintig geworden en dan moet je gaan nadenken over een vervolgstap. Blijf je bij Ajax of kies je voor een kleinere club? Ik ben voor Willem II gegaan.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sneijder 'fitter dan menigeen denkt': 'Staat groot bord: verboden voor FC Utrecht'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *