Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Waterreus duidelijk: ”Zoet moet in de winterstop vertrekken” – voetbalshirt.com

Waterreus lovend over PSV-kwartet: ''Dat is een uniek wapen''

Jeroen Zoet mocht zich gewoon bij het Nederlands elftal melden, ondanks zijn reserverol bij PSV. Volgens Ronald Waterreus komt de kwestie rondom Zoet bondscoach Ronald Koeman echter niet goed uit.

“Normaal gesproken is Jeroen immers de op een na beste keeper die we hebben”, schrijft Waterreus in Dagblad de Limburger. “Ik durf zelfs de bewering aan dat hij, wanneer hij in goeden doen is, de concurrentiestrijd met Cillessen aan kan. Maar goed, dat is nu niet aan de orde. Koeman gaat echt niet de reservekeeper van PSV opstellen.”

Waterreus denkt dat Zoet mentaal flink geknakt is. “Hoe zeer Jeroen naar buiten toe ook zegt dat hij de excuses van Van Bommel aanvaard heeft, zie je aan hem dat het diepe sporen heeft nagelaten”, meent de oud-doelman van PSV. “Ik zou me ook ronduit gekrenkt voelen wanneer ik slachtoffer zou zijn van de slechtst gemanagede wissel uit PSV’s clubhistorie.”

De analist denkt dat Zoet zich als een prof blijft gedragen. “Toch zou ik hem willen adviseren om nu eens voor zichzelf te kiezen. Ofwel: Jeroen moet in de winterstop vertrekken bij PSV. Kan hij zichzelf niet beter terug knokken in de basis, hoor ik u denken. Nee, dat is een utopie. Daarvoor is te veel kapot tussen hem en Van Bommel. Een vertrek van Zoet is de enige optie.”

“En ik vind dat PSV de morele verplichting heeft om mee te werken aan een transfer”, vervolgt hij. “Vanwege zijn staat van dienst in Eindhoven én met het oog op het EK. Het zou onverteerbaar als de beste stand-in van Cillessen ontbreekt op dat toernooi.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Koploper Juventus morst na heerlijk duel met Sassuolo opnieuw punten

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Vraagtekens op Ajax-middenveld: 'Van de Beek weet ook wel dat hij het goed heeft'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Bergwijn bezorgt Kane jubileumgoal bij zege Spurs

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Kudus 'potentiële opvolger' Van de Beek: 'Kans dat hij gaat nog steeds heel groot'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *