Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

‘Vertrouwensbreuk tussen Jeroen Zoet en technische staf, ook Robbin Ruiter ontevreden’

"Vertrouwensbreuk tussen Jeroen Zoet en technische staf, ook Robbin Ruiter ontevreden"; image source: Pro Shots

11 november 2019 01:35 – De Telegraaf

Foto: Pro Shots

"Vertrouwensbreuk tussen Jeroen Zoet en technische staf, ook Robbin Ruiter ontevreden"; image source: Pro Shots

PSV kampt momenteel met twee ontevreden keepers. Volgens De Telegraaf is er zelfs een vertrouwensbreuk ontstaan tussen Jeroen Zoet en de technische staf. De doelman hoorde voor het duel tegen Willem II pas vlak voor de warming up dat hij de derde doelman zou zijn en die klap kwam keihard aan. Zoet verbleef in de eerste helft in de catacomben van het stadion en vertrok na de rust richting de spelersbus.

De doelman wilde zelf echter graag op de bank zitten en zijn ploeggenoten ondersteunen. In de rust schudde hij zijn ploeggenoten de hand, wenste ze succes en ging richting de spelersbus. Een beslissing die Mark van Bommel volledig begreep.

Naast Zoet was ook Robbin Ruiter ontevreden over de keeperswissel. De doelman had verwacht zelf een kans te krijgen. Eerder verving hij Zoet ook al tegen Rosenborg en VVV. Bovendien zat hij afgelopen wedstrijden als tweede keeper op de bank. “Ik heb die duels geen steek laten vallen, dan verwacht ik de kans te krijgen, maar dat is niet gebeurd”, zo gaf Ruiter aan.

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.

Persoonlijke belangen daar is de media geil op.Daar heeft PSV nu niets aan.Het is crisis,dat wil zeggen dat de prestaties ondermaats zijn.Iedereen wijst naar elkaar,zij die dat het meeste doen,nemen het minste zijn verantwoordelijkheid.Eigen belang,dat is waar de supporters in hun ogen nu het vuur zien branden.Professionaliteit word nu meer verlangd dan ooit.Laat het een waarschuwing zijn.Een carriere van een ieder kan nu gemaakt worden of breken,het lijntje is flinterdun nu.PSV is nu het hoofdbelang,de club de fans,een ieder die dat dient,krijgt later opnieuw de credits.Teleurgesteld,kun je ook thuis zijn,niet voor de camera”s of een mediageile journalist.Uitlatingen hoef je niet in de pers te doen,kan je ook bespreken met de trainer.Iedereen die nu gaat muiten is PSV onwaardig.De club is groter dan de passant.Uiteindelijk bind iedere speler de club aan zijn CV ,nooit andersom.PSV heeft spelers nodig,die nu alles voor de club willen geven.PSV moet kei en keihard zijn nu.Als Robin en Jeroen gaan muiten,allebei klaar.Gomes terughalen,fans op de banken ,het seizoen af laten maken,die man wil alles voor PSV geven,alles.Die drive en passie,moet het winnen van dooie zelfingenomenheid.Het is te ver afgegleden.Als ik John de jong was,ging ik alvast wat bellen,want PSV moet de scenario”s in hand houden,gedoe zoals rondom een Pereiro die de club in de steek laat,waar hij alles aan te danken heeft moet je voorkomen.PSV blijft de baas.Bepalende spelers,die uit eigen belang,zich zo opstellen hebben een negatief overwicht in de selectie.Als het kan moet je als club daar een statement in nemen,de winter transferperiode komt eraan.Veel succes John,deze periode is belangrijker dan ooit voor de club geweest.


Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Boer over 'opa Seedorf': 'Daar werden we ook weleens moe van bij Ajax'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van den Brom hoopt op contractverlenging bij Utrecht: 'Zo'n geweldige speler'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Geen toekomst bij Heracles: 'Gesprekken met clubs uit binnen- en buitenland'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Wolf: 'Ik heb het al een paar keer gezegd: gemiste kans voor Feyenoord'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *