Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Verdonk twijfelt: ‘Beslissing gemaakt toen ik bij Feyenoord ongelukkig was’

Verdonk twijfelt: 'Beslissing gemaakt toen ik bij Feyenoord ongelukkig was'

Verdonk twijfelt: ‘Beslissing gemaakt toen ik bij Feyenoord ongelukkig was’

Calvin Verdonk twijfelt over een transfer naar LA Galaxy. De vleugelverdediger van FC Twente, die begin dit seizoen op huurbasis overkwam van Feyenoord, zou in januari naar de Verenigde Staten vertrekken. Hij geeft alleen aan dat er nog geen witte rook is op het moment.

Verdonk maakte de beslissing om aan de slag te gaan in de Verenigde Staten op het moment dat hij bij Feyenoord geen perspectief meer zag. De verdediger begint nu te twijfelen over de overstap. “Dat is nog niet helemaal zeker”, vertelt Verdonk tegen Voetbal International. “Mijn zaakwaarnemer is ermee bezig, maar de handtekeningen zijn nog niet gezet. In de winterstop komt er wel duidelijkheid.”

“Ik heb dat (overstappen naar LA Galaxy, red.) besloten op een moment dat ik bij Feyenoord niet speelde en ongelukkig was, maar nu speel ik bij FC Twente wél en heb ik het plezier terug”, vervolgt Verdonk. Er is dus een mogelijkheid dat Verdonk misschien langer actief blijft in Enschede. “De komende tijd gaan we goed bekijken wat voor mij het beste is.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Voetbal International: PEC Zwolle in gesprek met 'mogelijke opvolger' van Paal

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Ajax jaagt op 'nieuwe Zlatan' en strijdt met Leicester City' - voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Hamstra spreekt zich uit: ''Weer stabiel richting subtop gaan'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Van Bommel wenst langere samenwerking: ''Hij kan mij goed helpen'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *