Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Veltman: ”Ik had ook contact met Willem II, waar Gery Vink zit” – voetbalshirt.com

Veltman: ''Ik had ook contact met Willem II, waar Gery Vink zit''

Joël Veltman is dit seizoen een vaste waarde bij Ajax, maar in het verleden was hij lang niet altijd onomstreden. Vanwege een kruisbandblessure raakte hij vorig seizoen zijn basisplaats kwijt en tijdens zijn revalidatie had hij ook contact met een aantal andere clubs.

Zo werd hij in verband gebracht met een overstap naar Fortuna Sittard.”Ik las het ook, maar ik weet er zelf niets van”, vertelt hij bij Andy in de Auto. “Het was in de tijd dat ik geblesseerd was. In de winterstop zou ik weer fit zijn. Ik had gesproken met een aantal clubs of ik daarheen kon”, erkent Veltman.

“Ik had ook contact met Willem ll, waar Gery Vink (oud-jeugdtrainer Ajax, red.) zit”, verklapt hij. “Ik sprak ook wel met clubs uit het buitenland, maar uiteindelijk had ik het beste gevoel bij Ajax. Ik wilde honderd procent fit worden en dan een stap maken, maar het ging zo goed dat Ajax me wilde houden.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *