Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Veltman: ‘Ik had gesproken met een aantal clubs, ook met Willem ll’

Veltman: 'Ik had gesproken met een aantal clubs, ook met Willem ll'

Veltman: ‘Ik had gesproken met een aantal clubs, ook met Willem ll’

Joël Veltman had tijdens zijn revalidatie met een aantal clubs contact. In Amsterdam moest de verdediger maandenlang herstellen van zijn kruisbandblessure. In die periode raakte hij zijn basisplek kwijt. 

Fortuna Sittard was een van de clubs waar Veltman mee in verband werd gebracht. “Ik las het ook, maar ik weet er zelf niets van”, vertelt de Ajacied Bij Andy in de Auto.

“Het was in de tijd dat ik geblesseerd was. In de winterstop zou ik weer fit zijn. Ik had gesproken met een aantal clubs of ik daarheen kon. Ik had ook contact met Willem ll, waar Gery Vink (oud-jeugdtrainer Ajax, red.) zit. Ik sprak ook wel met clubs uit het buitenland, maar uiteindelijk had ik het beste gevoel bij Ajax. Ik wilde honderd procent fit worden en dan een stap maken, maar het ging zo goed dat Ajax me wilde houden.”

Veltman is bezig aan zijn achtste seizoen in Ajax 1. Hij heeft de afgelopen jaren veel kritiek gehad. “Heel veel. Het Veltmannetje, dat soort dingen. Dat hoort erbij, je komt er ook niet meer vanaf. Ik heb nu iets meer de gunfactor.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Voetbal International: PEC Zwolle in gesprek met 'mogelijke opvolger' van Paal

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Ajax jaagt op 'nieuwe Zlatan' en strijdt met Leicester City' - voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Hamstra spreekt zich uit: ''Weer stabiel richting subtop gaan'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Van Bommel wenst langere samenwerking: ''Hij kan mij goed helpen'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *