Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Veldwijk niet blij met vlog van ex: ‘Alsof ik naar Korea ben gevlucht..’

Veldwijk niet blij met vlog van ex: 'Alsof ik naar Korea ben gevlucht..'

Veldwijk niet blij met vlog van ex: ‘Alsof ik naar Korea ben gevlucht..’

Lars Veldwijk is niet blij met een video van zijn ex Monica Geuze. De spits heeft een hoop nare reacties gekregen omdat hij een lucratieve transfer naar het Zuid-Koreaanse Jeonbuk Hyundai heeft gemaakt. Hij vindt dat hij wordt neergezet als geldwolf en slechte vader. Op Instagram laat Veldwijk van zich horen.

Geuze liet weten het vertrek van Veldwijk naar de andere kant van de wereld vooral voor hun dochtertje Zara-Lizzy erg te vinden. Verder is ze weer aan het daten met een andere man en liet ze weten geen contact te hebben met Veldwijk. De spits vindt dat hij wordt neergezet als geldwolf en slechte vader. Dat heeft hem geraakt.

‘Er zijn een paar dingen gezegd in de aflevering die mij als persoon hebben gekwetst en waardoor ik dit kwijt wil!’, schrijft Veldwijk. ‘Ik zelf zal persoonlijk nooit slecht praten over de moeders van m’n kinderen in het openbaar of online, alleen leven we helaas in een wereld waar tegenwoordig alles online moet! Ik gun ze op recht al het geluk en liefde in de wereld!’

Veldwijk geeft aan verbaasd te zijn over de dingen die zijn ex in de video heeft gezegd. ‘Ook wordt het verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht.. of berichten dat ik een geldwolf zou zijn en niks om m’n kinderen zou geven. Mensen begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen.. en dat dit altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen!’

‘Iemand die in het leger zit en op uitzending moet voor 6 maanden maakt diegene toch ook niet meteen een slechte vader? Ook is deze stap voor mij financieel niet onbelangrijk, dat zal ik nooit ontkennen, maar ik zit hier aan de andere kant van de wereld om m’n droom waar te maken en voor de toekomst van m’n kinderen te werken.’ 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hoop in deze tijd, waar toch al veel te veel negativiteit is en waar de wereld een veel groter probleem heeft en wat de hele wereld op dit moment stil heeft gelegd, we wat positiever kunnen zijn naar elkaar en elkaar kunnen steunen in deze moeilijke tijd! Elk huisje heeft z’n kruisje, niemand is perfect, ik niet, Monica niet en zo heeft iedereen wel ze dingen! Maar elke dag probeer ik te leren om een beter persoon te zijn, en betere vader en een beter mens! Later in de serie zal ik zelf te zien zijn en hoop ik dat jullie kunnen zien wat voor vader ik ben, en nee niet perfect maar doe wel elke dag m’n best om die te worden! Zo ook Monica, met vallen en opstaan maar we doen ons best op onze manier! Ik heb dit vannacht geschreven omdat ik niet kon slapen door alle berichten die ik heb ontvangen, ik hoop dat jullie beseffen wat dit met mensen kan doen! Het is makkelijk om iets snel naar iemand te typen vanaf je telefoon, maar geloof me, je ziet maar 1/10 van het leven en een bericht kan soms pijnlijk aankomen! Ik heb me een lange tijd stil gehouden, omdat ik me wil focussen hier in Korea op m’n carriére en het voetbal. Ik hoop dat jullie dit respecteren en gaan genieten van de afleveringen van de serie! 🙏🏼❤️

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Kans op geen publiek in Eredivisie in 2020: 'Dan ben je weer terug bij af'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Swart over Eredivisie-slot: "We staan toch ook al heel het seizoen bovenaan?"

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Burgemeester staat PSV-trainingen niet toe: 'Wat KNVB ook wil, het gebeurt niet'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Ik heb veel geleerd van Jaap Stam, ondanks dat hij vroeger verdediger was'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *