Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

‘Veldwijk en ik klommen over het balkon en slopen over de golfbaan naar de taxi’

'Veldwijk en ik klommen over het balkon en slopen over de golfbaan naar de taxi'

‘Veldwijk en ik klommen over het balkon en slopen over de golfbaan naar de taxi’

Thomas Lam en Reza Ghoochannejhad vertellen over de gekste momenten in hun loopbaan, die zich maar al te vaak afspeelden tijdens trainingskampen. Het huidig duo van PEC Zwolle maakte al het een en ander mee, stellen ze in De Stentor.


“Met Lars Veldwijk ben ik in 2016 ‘s nachts naar Marbella geweest”, laat Lam weten. “Je moet er best professioneel en geslepen voor zijn. We sprongen over het balkon, renden voorzichtig over de golfbaan en sprongen in de taxi, die we aan de achterkant van het clubhuis hadden laten komen. Die reed ons naar de haven in Puerto Banus. Daar hebben we best een leuke avond gehad. Het liep dat seizoen lekker en wij waren wat jonger natuurlijk. Dan doe je af en toe gekke dingen.”

Reza kan zich de capriolen van Ronnie Stam bij Standard Luik nog goed voor de geest halen. “Ik herinner me dat we in een hotel in Brussel verbleven, omdat we de volgende dag de topper tegen Anderlecht speelden. Dat was de nummer één tegen de nummer twee, volgens mij. Ronnie had een basisplaats. Om 22.30 uur was ik mijn tanden aan het poetsen. Ik ging naar bed. Toen zag ik Ronnie zich ineens omkleden en zijn haren doen.”

“‘Wat doe jij dan’, riep ik”, aldus de Iraanse spits. “Ronnie zei: ‘Ik moet echt naar Breda. Daar is een heel mooi feest vanavond. Kan ik echt niet missen. Als ik een beetje doorrijd, ben ik er met een uur’. De volgende dag had hij zulke dikke ogen. De trainer had het niet eens door.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

"De KNVB had juist moeten wachten. Niet ik, maar zij lopen voor de troepen uit"

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Verbazing in Schotse krant: "De KNVB behandelt dit als een sneeuwstorm"

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'De spelers maken zich niet echt zorgen meer over hun veiligheid en gezondheid'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Ga niet op de bank zitten, ik denk dat PSG een goede club is voor Onana'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *