Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van der Kraan wacht niet en stelt voetbalplan op bij Twente: ‘Geen abracadabra’

Van der Kraan wacht niet en stelt voetbalplan op bij Twente: 'Geen abracadabra'

Van der Kraan wacht niet en stelt voetbalplan op bij Twente: ‘Geen abracadabra’

FC Twente hoopt spoedig een nieuwe technisch directeur te presenteren, maar ondertussen stelde Paul van der Kraan al een technisch beleidsplan op. Dat hij zelf geen voetbalachtergrond heeft, ziet de algemeen directeur niet als belemmering.

Van der Kraan zegt tegen TC Tubantia dat een voetbalbeleidsplan ‘geen abracadabra’ is. “Dat is niet zo ingewikkeld. Ze zeggen in periodes van EK’s en WK’s als het Nederlands elftal speelt, dat er twaalf miljoen deskundigen zijn… tijdens de competitie zijn dat er zeven miljoen… in beide gevallen vind ik wel dat ik bij die deskundigen hoor. Ik loop ruim 25 jaar mee in het voetbal. Dus ik weet echt wel wat er speelt.”

“Als hier het publiek van FC Twente moet kiezen tussen het voetbal van het afgelopen seizoen van Barcelona of Manchester City en Liverpool, dan kiest iedereen voor Liverpool”, stelt Van der Kraan, die hulp kreeg van Rob Boudrie, de huidig manager opleidingen. “Er zijn er geen tien die kiezen voor Barcelona of Manchester City. Dan is het toch niet zo moeilijk om daar je voetbal op af te stemmen?”

De Twente-directeur weet niet of het plan is getoetst bij Fred Rutten, adviseur van de raad van commissarissen en de enige met een voetbalachtergrond. “Dat moet je aan de rvc vragen. Ik heb Fred een enkele keer gesproken en om advies gevraagd. Hij zei heel duidelijk tegen mij: ik ben adviseur van de rvc. Dat hij dat scheidt, is zijn goed recht.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Been zet grote vraagtekens bij 'onrust' Feyenoord: 'Ik vind het niet gezond'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'FC Twente vervolgt massale uittocht en halveert huurperiode van aanvaller'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ajax-fan start zaak na rellen Ajax - Juventus: 'Dit was puur zware mishandeling'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Fortuna Sittard maakt contact met KNVB: 'Over tien dagen komen we er wel uit'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *