Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Van Bergen niet snel in de war: ”Als iets mislukt, blijf ik doorgaan” – voetbalshirt.com

Van Bergen tevreden: ''Fijn om een keertje vanaf links te spelen'' - FeanOnline.nl

Mitchell van Bergen was afgelopen vrijdag één van de gevierde mannen bij SC Heerenveen. Met een knappe passeerbeweging en een koele schuiver in de lange hoek zette hij de Friezen op 2-2 tegen zijn oude club Vitesse. Het was alweer vijf duels geleden dat hij scoorde.

De 20-jarige vleugelflitser maakte zich echter geen zorgen over zijn vorm. “Dat is denk ik mijn kracht. Als iets mislukt, blijf ik doorgaan. Dan ga ik een volgend moment toch weer op zoek naar de actie. Doorzettingsvermogen heb ik genoeg. Er zijn nog zat dingen die beter kunnen”, liet Van Bergen afgelopen week weten aan de Leeuwarder Courant.

“Ik heb dit seizoen tot nu toe twee (drie na Vitesse, red.) doelpunten gemaakt en weet dat ik meer moet scoren. En ik moet leren om vaker tussen de linies te spelen. Kijk je naar het aantal voorzetten, dan zit dat wel goed. Maar ze kunnen soms wel beter. Dat geldt net zo goed voor onze bezetting voor de goal”, aldus Van Bergen, die zich helemaal op z’n plek voelt in ‘t Friesche Haagje.

Niet alleen de mensen binnen de club zorgen daarvoor, ook zijn familie is altijd dichtbij als het nodig is. “Al die mensen zorgen ervoor dat ik met beide beentjes op de grond blijf staan. Niet dat ik de neiging heb om uit de hoogte te gaan doen trouwens. Dat vind ik zo verschrikkelijk bij anderen.”

“Als mensen een praatje willen maken, dan negeer ik dat niet. Daar maak ik altijd tijd voor, ook als het bij wijze van spreken in de supermarkt is. Ik ben trots op het feit dat ik voetballer ben, maar ik blijf altijd mezelf”, besluit Van Bergen.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *