Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

‘Urgente situatie’ bij PSV: ”Niets minder dan een rampscenario” – voetbalshirt.com

Van Bommel beseft: ''Nu moet hij door een lastige periode heen''

Nadat PSV ook bij FC Emmen niet wist te winnen is de druk op trainer Mark van Bommel toegenomen. Spelers als Steven Bergwijn en Donyell Malen zijn inmiddels weer terug, maar PSV blijft punten morsen.

“PSV verrast zijn tegenstanders niet”, constateert Reon Boeringa in Voetbal International. “Elke ploeg en trainer weten in welke formatie Van Bommel zijn elftal laat aantreden, waar de gevaren en zwakke plekken liggen. In grote lijnen doet PSV dit seizoen week in week uit hetzelfde. PSV boezemt geen ontzag meer in. De competitie is bijna halverwege, maar er zit in PSV bar weinig voetbal.”

Toch wil Boeringa niet alleen naar Van Bommel wijzen. “Natuurlijk ligt de schuld voor de crisis niet volledig bij Mark van Bommel, want het is glashelder dat de spelers die afgelopen zomer voor veel geld zijn aangetrokken, weinig toevoegen”, aldus de journalist. “Maar met dezelfde selectie heeft PSV begin dit seizoen nog een aantal sprankelende duels gespeeld.”

“Wie het huidige PSV naast de ploeg van september en oktober legt, ziet een schrikbarend verval”, vervolgt Boeringa. “En kan niet anders dan concluderen dat Van Bommel de afgelopen weken véél te weinig uit dit PSV haalt, ondanks alle haken en ogen die er aan zijn selectie zitten.”

De clubwatcher weet dat PSV zeker tweede moet worden. “Dat nu ook AZ uit zicht verdwijnt, is voor PSV zeer problematisch. Het twee keer op rij missen van de Champions League is niets minder dan een rampscenario dat PSV ver zou terugwerpen in zijn ontwikkeling en ambities. Het maakt de huidige situatie in Eindhoven zeer urgent.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *