Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

‘Uitgelachen’ Karsdorp: ”Hij verstond mij volgens mij niet goed” – Feyenoordpings.nl

'Uitgelachen' Karsdorp: ''Hij verstond mij volgens mij niet goed''

Rick Karsdorp dacht gisteren bij een vermeende handsbal aan een penalty. Daarom maakte Karsdorp het VAR-gebaar, waarna de scheids hem leek uit te lachen. Er is namelijk geen VAR bij de Europa League-groepsfase.

“Vorige keer had ik het ook al in de voorrondes van de Europa League. Ik weet niet wanneer er VAR is. Vorig jaar in de Champions League was er wel VAR, dus ik dacht misschien ook nu. Dat is mijn fout, ik moet beter opletten.”

De scheids leek Karsdorp vervolgens uit te lachen. “Hij verstond mij volgens mij niet goed”, vertelt Karsdorp in gesprek met FOX Sports. “Dus misschien is mijn Engels ook niet helemaal goed”, lacht de verdediger.

Source link

Related posts
Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Chauffeur' Westermann over band met De Ligt: ''We appen soms'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Higler persona non grata in Azerbeidzjan: 'Dutch cheese yes, Holland referee no'

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

'Misschien als PSV een directeur nodig heeft, maar trainer zal ik niet worden'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Santos boos: 'Een transferverbod voor Ajax lijkt mij zeer onwaarschijnlijk'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *