Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

‘Uitgelachen’ Karsdorp: ”Hij verstond mij volgens mij niet goed” – Feyenoordpings.nl

'Uitgelachen' Karsdorp: ''Hij verstond mij volgens mij niet goed''

Rick Karsdorp dacht gisteren bij een vermeende handsbal aan een penalty. Daarom maakte Karsdorp het VAR-gebaar, waarna de scheids hem leek uit te lachen. Er is namelijk geen VAR bij de Europa League-groepsfase.

“Vorige keer had ik het ook al in de voorrondes van de Europa League. Ik weet niet wanneer er VAR is. Vorig jaar in de Champions League was er wel VAR, dus ik dacht misschien ook nu. Dat is mijn fout, ik moet beter opletten.”

De scheids leek Karsdorp vervolgens uit te lachen. “Hij verstond mij volgens mij niet goed”, vertelt Karsdorp in gesprek met FOX Sports. “Dus misschien is mijn Engels ook niet helemaal goed”, lacht de verdediger.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Excelsior-blikvanger in de wachtkamer: 'Eerst moet Heerenveen Ejuke verkopen'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Nieuwe PSV-kans lonkt voor Romero: 'Ik blijf hopen, maar ze willen hem terug...'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Feyenoord schakelt door na Kuyt-afzegging en meldt zich in Noorwegen'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Schwaab: 'Dat is écht belangrijk voor PSV, anders kan het ook gevaarlijk zijn'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *