Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Teze: ”Van wat ik verdien met voetballen, wil ik haar eerst helpen” – voetbalshirt.com

Teze: ''Van wat ik verdien met voetballen, wil ik haar eerst helpen''

Jordan Teze hoopt snel door te breken in de hoofdmacht van PSV. De rechtsback heeft voor zijn positie stevige concurrentie van Denzel Dumfries.

Ondanks de concurrentiestrijd is er geen haat en nijd tussen de verdedigers, vertelt Teze in het Eindhovens Dagblad. “Denzel kun je zeker omschrijven als een grote broer. Hij doet het goed. Ik gun hem al zijn successen en leer veel van hem, omdat hij me altijd helpt. Op het moment dat ik er moet staan, zorg ik ervoor dat dat gebeurt.”

De voetballer speelt al sinds zijn dertiende bij PSV. “Ik zat vanaf het begin in een elftal met Cody Gakpo en ga met hem dus al heel lang terug. Via een scout kwam ik toen bij een aantal talentendagen. Na een paar keer meedoen mocht ik blijven. Zo is PSV een tweede huis voor me geworden.”

Zijn eerste huis is nog altijd het ouderlijke. De verdediger woont nog bij zijn moeder en voor haar wil hij graag iets terugdoen. “Voor haar heb ik alles over. Van wat ik verdien met voetballen, wil ik haar eerst helpen. Ik ben in het noorden van Nederland geboren nadat ze hier asiel had aangevraagd. We zijn daarna vrij snel verhuisd naar Roosendaal. Nu wonen we in de buurt van Turnhout.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter wint in leeg stadion, ook topper tegen Juventus zonder publiek

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Voetbalbond KNVB neemt vooralsnog geen maatregelen na eerste besmetting

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Spelers AZ balen van fouten: 'Onwijs klote, maar fantastisch Europees seizoen'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ajax klaar in Europa ondanks overwinning op Getafe (2-1)

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *