Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ten Hag vol lof: ”Hij maakt heel duidelijk sprongen voorwaarts” – voetbalshirt.com

Ten Hag vol lof: ''Hij maakt heel duidelijk sprongen voorwaarts''

Ajax won zondagmiddag met 2-5 op bezoek bij FC Twente en Noa Lang nam maar liefst drie treffers voor zijn rekening. Trainer Erik ten Hag is vol lof over de ontwikkeling van de aanvaller, die zijn kans krijgt door de blessures van David Neres en Zakaria Labyad.

“Er vallen nu wat spelers weg, dan heb je als vervanging wel kwaliteit nodig”, legt de oefenmeester uit in gesprek met Voetbal International. “Lang is als speler een laatrijper, maar hij maakt heel duidelijk sprongen voorwaarts. Dat doet hij nu anderhalf jaar, dat zie je terug in zijn rendement. Daar zijn we heel blij mee en gelukkig kan hij het nu laten zien op het allerhoogste niveau”, aldus Ten Hag. 

“Hij was wat ongeduldig, dat kan ik ook begrijpen, maar het zijn niet de minste spelers tegen wie hij aan moet boksen. Hij heeft het uitstekend gedaan”, vervolgt hij enthousiast. “De potentie zit erin, dat heeft hij ook nu weer laten zien. Hij ondergaat het nu allemaal veel bewuster, hij is volwassen aan het worden. We hebben sowieso een heel zwaar jaar”, constateert Ten Hag. 

“Ik heb het dan niet alleen over dit seizoen, maar ook over het vorige”, blikt hij terug. “De spelers hebben in de zomer ook op allerlei toernooien gespeeld, dan is het goed om een brede kleedkamer te hebben. Ik moet de spelers een compliment geven. Om het elke keer toch maar weer op te brengen om, ook als je even niet speelt, toch vol gas te blijven geven op de trainingen.” 

 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *