Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ten Hag tevreden over ‘blok 2’: ”Dat is dus een punt van aandacht” – voetbalshirt.com

''Is de trainer gek als hij mij daar weghaalt? Nou, dat weet ik niet''

Ajax heeft ook ‘blok 2’ in de Eredivisie en Europa ongeslagen afgesloten. Trainer Erik ten Hag is tevreden over de ontwikkeling van zijn ploeg.

“Ik denk dat we goede progressie maken, we worden iedere wedstrijd beter”, blikt Ten Hag terug in gesprek met Voetbal International. “We staan goed en zijn stabiel. Je zag het tegen ADO ook weer, opnieuw een clean sheet, de zoveelste van de laatste weken. Dat is dus prima. De automatismen komen er ook steeds beter in.”

Ten Hag heeft alleen nog wel zijn twijfels over het middenveld. “Ten opzichte van het middenveld van de tegenstanders kunnen we soms nog wat beter staan. Dat is dus een punt van aandacht, maar ook daarin zijn we groeiende”, aldus de oefenmeester, die in de Eredivisie vaak voor Donny van de Beek naast Lisando Martínez kiest. In Europa staat Edson Álvarez naast de Argentijn.

“Zo zal dat wel uitgelegd worden”, beseft Ten Hag. “Maar wij gaan uit van spelprincipes en ik denk dat we een brede selectie hebben. Door het soms met andere poppetjes in te vullen, kun je als de wedstrijd erom vraagt andere accenten zetten.”

Ten Hag vraagt daarbij veel van zijn spelers. “Een niet onbelangrijke factor daarbij is dat spelers altijd moeten leveren”, doceert hij. “Degenen die het meest leveren, die het meest bijdragen, die spelen. Dat zijn de wetten in de top. We moeten elkaar scherp houden. Natuurlijk moet je de kans krijgen om het te laten zien, maar ik zeg altijd: Kansen moet je verdienen.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

VIDEO | Invaller Bruma nog niet naar EK na verlies met Portugal - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Golden Boy 2019: Twee Nederlanders bij laatste twintig, Kluivert valt af

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

KNVB toont beelden VAR-momenten vanaf speelronde 10 in stadions - Feyenoordpings.nl

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

KNVB gaat VAR-communicatie tonen in Eredivisiestadions - Feyenoordpings.nl

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *