Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Tadic: ''Schreeuwen? Ja, ook wel een beetje. Het was ook terecht''

Tadic: ''Schreeuwen? Ja, ook wel een beetje. Het was ook terecht''

Ajax won zondagmiddag met 2-5 op bezoek bij FC Twente en voor Dusan Tadic betekende het duel in de Grolsch Veste een weerzien met zijn oude club. De aanvaller uit Servië was na afloop vooral blij met de drie punten. 

“Het was mooi om terug te zijn bij Twente, maar ook wel een beetje gek”, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. “Ik heb hier een mooie tijd gehad en al die herinneringen kwamen ook terug. Veel mensen die ik kende, zijn vertrokken, maar ik heb nog wel wat bekende gezichten gezien. Uiteindelijk wil je natuurlijk niet verliezen van een club waar je hebt gespeeld”, aldus Tadic.

“Dat we 2-0 achterkwamen, was ook een schok”, blikt hij terug. “We moeten altijd klaar zijn, maar dat waren we niet. We hebben het erover gehad dat een lunchwedstrijd altijd lastig is en dat we scherp moesten beginnen. Dat deden we niet. We verloren de eerste helft de ballen veel te gemakkelijk, terwijl de restverdediging niet goed stond”, constateert Tadic. 

“Dat mag ons nooit gebeuren. We hebben op het veld even overleg gehad. Vaak zie je dat teams bij een achterstand te snel iets willen forceren en dat het dan misgaat”, legt hij juist. “Wij zeiden juist: Rustig blijven voetballen en niets forceren. We weten dat we dan wel gaan scoren. Dat gebeurde. In de rust was de trainer (Erik ten Hag, red.) flink boos”, verkapt Tadic. 

“Schreeuwen? Ja, ook wel een beetje. Het was ook terecht”, benadrukt hij. “Hij heeft ons goed wakker geschud, want daarna hebben we het recht gezet. We scoorden drie keer in vijftien minuten, we begonnen wél scherp aan de tweede helft en dan wordt het voor onze tegenstanders direct heel moeilijk”, besluit Tadic tevreden. 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Voetbal International: PEC Zwolle in gesprek met 'mogelijke opvolger' van Paal

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Ajax jaagt op 'nieuwe Zlatan' en strijdt met Leicester City' - voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Hamstra spreekt zich uit: ''Weer stabiel richting subtop gaan'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Van Bommel wenst langere samenwerking: ''Hij kan mij goed helpen'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *