Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Swart angstig: ”Onze verdediging is ook niet echt ons sterke punt” – voetbalshirt.com

Swart ziet 'slappe hap' bij Ajax: ''Dat vind ik onbegrijpelijk''

Voor Sjaak Swart is het niet vanzelfsprekend dat Ajax ook na de winterstop nog in de Champions League actief is. Het clubicoon is niet er niet helemaal gerust op dat de Amsterdammers zich volgende week tegen Valencia plaatsen voor de volgende ronde.

“Het gaat goed. Nog één wedstrijdje dan zijn we weer geplaatst als het goed is”, steekt Swart van wal bij FOX Sports. “Je speelt toch met een gehavend elftal op het moment. Onze verdediging is ook niet echt ons sterkste punt. Je zag zondag hoe makkelijk de tegenstander goals kan maken. Maar aan de andere kant hebben we spelers die wedstijden kunnen beslissen, dat is belangrijk.”

Swart gaat ook nog in op de voorsprong van Ajax op PSV, van dertien punten. “Dat is op dit moment niet zo’n kunst, die gooien het zelf in de war”, vervolgt hij. “Ze hebben een hoop goede spelers, maar het is geen team. En die achterhoede, wat loopt daar nou? Er zitten spelers in… Dat kun je niet vergelijken met vroeger, toen ze echt goede verdedigers hadden.”

Swart adviseert men bij PSV rustig te blijven en te vertrouwen op trainer Mark van Bommel. “Mark was een fantastische speler en kan ook een goede trainer worden. Maar hij moet de kleine dingen nog leren. Hij heeft een schoonvader (Bert van Marwijk, red.) die hem goed helpen kan”, aldus Swart.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Koploper Juventus morst na heerlijk duel met Sassuolo opnieuw punten

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Vraagtekens op Ajax-middenveld: 'Van de Beek weet ook wel dat hij het goed heeft'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Bergwijn bezorgt Kane jubileumgoal bij zege Spurs

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Kudus 'potentiële opvolger' Van de Beek: 'Kans dat hij gaat nog steeds heel groot'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *