Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Stevige kritiek op Sadilek: ”Dat kost PSV aantoonbaar punten” – voetbalshirt.com

Kritiek op 'noodverband' Sadilek: ''Voldeed afgelopen weken niet''

PSV speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk op bezoek bij FC Emmen en daardoor is de achterstand op Ajax opgelopen tot dertien punten. Clubwatcher Rik Elfrink beseft dat de slechte serie van de club uit Eindhoven half oktober begonnen is in Utrecht. 

“Toen schrok ik al van de verklaring van Van Bommel, hij zei toen: het eerste uur was er niets aan de hand”, blikt hij terug op de website van het Eindhovens Dagblad. “Maar in balbezit creëert PSV niks, nu zijn we acht wedstrijden verder dat was gisteren na rust nog steeds zo. PSV speelt echt een verloren seizoen, waarin het alleen de beker nog kan winnen. Dat is ongelofelijk, met de winterstop pas over drie weken.”

Volgens Elfrink kijkt Van Bommel te veel door een roze bril. “Dat je door een rood-witte bril naar zo’n wedstrijd kijkt, dat snap ik wel”, vervolgt de verslaggever. “Maar dit is geen rood-witte bril meer, dit is een roze bril. Hij heeft gelijk over de eerste helft, maar als topclub kun je je niet vasthouden aan een goede eerste helft tegen Emmen en Heerenveen”, constateert Elfrink.

“De basisspelers zullen wel achter hem staan, maar in de groep zitten ook ontevreden spelers die niet spelen. En daar hebben ze ook alle reden toe”, benadrukt hij. “Ik heb lang gedacht dat Sadílek een logische keuze was, maar in de wedstrijd tegen Willem II maakte hij een grote fout en nu weer. Dat kost PSV aantoonbaar punten. De keuzes van de afgelopen weken zijn te betwisten. Het wordt lastig voor PSV om dit op de rit te krijgen”, besluit Elfrink realistisch. 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *