Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Stam berooft Feyenoord van assistent: ‘Kan ik me goed voorstellen’

Stam berooft Feyenoord van assistent: 'Kan ik me goed voorstellen'

Stam berooft Feyenoord van assistent: ‘Kan ik me goed voorstellen’

Jaap Stam kan zich goed voorstellen dat Feyenoord niet blij is met het vertrek van Said Bakkati naar FC Cincinatti. De rots van Kampen neemt de assistent mee naar Amerika.

Stam werkte overal samen met Bakkati. Laatstgenoemde bleef aan nadat Stam opstapte. Feyenoord zal niet blij zijn met zijn vertrek. “Dat kan ik me goed voorstellen, want Said deed een groot deel van de veldtrainingen en de standaardsituaties”, zegt hij tegen Voetbal International.


Dat Bakkati weg kan bij Feyenoord, komt door een clausule in zijn contract. “Toen ik stopte, wilde Said ook stoppen. En nadat hij op andere gedachtes was gebracht, heeft hij in zijn contract laten opnemen dat als ik een nieuwe club zou krijgen in het buitenland, hij vrij was om met me mee te gaan. Ik vind dat fijn, omdat ik weet hoe goed hij is en omdat hij me aanvult.”

Stam tekende donderdag een contract voor anderhalf jaar bij FC Cincinatti.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Oriënterend gesprek met NAC voelt 'positief': "Zit geen tijdsdruk op bij mij"

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Boer stelt Beste XI samen: 'Een egotripper, maar wel een geweldige'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van den Herik waarschuwt: 'Als de UEFA zich niet gedraagt, gebeurt het gewoon'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Studio Sport Archief: Nederlandse successen in Europa Cup I en Champions League

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *