Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Schuurs vergeleken met De Ligt: ”Snap dat Ajax hem heeft gehaald” – voetbalshirt.com

Schuurs vergeleken met De Ligt: ''Snap dat Ajax hem heeft gehaald''

Voor Perr Schuurs wordt het een bijzondere wedstrijd: de verdediger van Ajax neemt het woensdagavond met de Amsterdammers op tegen zijn oude club Fortuna Sittard. Waar hij in Limburg de aanvoerdersband droeg, is Schuurs bij Ajax nog niet onomstreden.

“De keuze van Schuurs is gedurfd. Hij heeft wel een risico genomen”, zegt Huub Stevens, onder meer oud-trainer van PSV, in gesprek met De Telegraaf. “Van Fortuna naar Ajax is een grotere stap dan van Fortuna naar PSV. De cultuur in Amsterdam is toch harder. Dan moet je sterk in je schoenen staan. Nou geloof ik dat dat bij Perr wel het geval is. Er spreekt in ieder geval wel vertrouwen uit als je deze stap aandurft.”

Volgens Hans Hans Erkens, een oud-prof die dezelfde weg bewandelde, heeft Schuurs lef. “Het is toch mooi dat hij die keuze heeft gemaakt. Daar spreekt karakter uit”, vult hij aan. “Laatst maakte Schuurs een geweldige goal tegen Heerenveen en dacht ik dat hij er doorheen was, maar helaas heeft hij nu weer een paar wedstrijden op de bank gezeten.”

Voor Schuurs is het wachten tot zijn tijd komt. “Toch twijfel ik er niet aan dat hij gaat slagen bij Ajax. Daarvoor heeft hij de kwaliteiten. Toen hij bij Fortuna speelde, vond ik hem altijd al de Matthijs de Ligt van Fortuna. Hij is net zo’n type speler en daarom snap ik wel dat Ajax hem heeft gehaald. Het gaat zeker goed komen met Schuurs”, aldus Erkens.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Golden Boy 2019: Twee Nederlanders bij laatste twintig, Kluivert valt af

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

KNVB toont beelden VAR-momenten vanaf speelronde 10 in stadions - Feyenoordpings.nl

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

KNVB gaat VAR-communicatie tonen in Eredivisiestadions - Feyenoordpings.nl

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

''Tadic is wel veel ouder dan ik, je praat iets anders tegen hem'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *