Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Rayhi miste ‘beloning’ bij PSV: ”Al was het maar een minuutje” – voetbalshirt.com

Sparta-aanvaller treft oude club: ''Het blijft speciaal''

Mohamed Rayhi doorliep de jeugdopleiding van PSV, maar een debuut in het eerste elftal bleef uit. Via NEC kwam de Eindhovenaar in 2018 bij Sparta Rotterdam, waarmee hij onlangs nog scoorde tegen PSV.

“Al mijn familie en veel vrienden wonen in Eindhoven. Dat heb ik wel geweten na de wedstrijd tegen PSV (2-2, red.). Ik had geluk dat ik geen matchwinner werd, haha”, lacht hij in Voetbal International. “Dat scheelde maar twee minuten, hè. De twee dagen na dat duel was ik in Eindhoven. Zonder gekheid, dat was leuk. Ik kreeg veel complimenten.”

Rayhi wist niet door te breken bij jeugdliefde PSV, wat zijn droom was. “Misschien wel omdat het letterlijk zo dichtbij was. Ik ben heel ver gekomen, maar had wel een rijtje vóór me in die tijd”, blikt hij terug. “Bakkali, Jozefzoon, Narsingh, Depay… Geen schande dat het niet lukte, hè? Ik heb meegetraind met de selectie en enkele oefenwedstrijden gespeeld, maar nooit in PSV 1.”

“Een gemis?”, vraagt Rayhi zich af. “Dat niet, via een omweg kan het ook. Maar één keer invallen was natuurlijk wel een beloning geweest. Al was het maar een minuutje”, aldus de 25-jarige aanvaller. “Ik ben als PSV-fan opgegroeid in een echte Eindhovense volkswijk. Ik speelde op straat in een PSV-shirtje.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Koploper Juventus morst na heerlijk duel met Sassuolo opnieuw punten

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Vraagtekens op Ajax-middenveld: 'Van de Beek weet ook wel dat hij het goed heeft'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Bergwijn bezorgt Kane jubileumgoal bij zege Spurs

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Kudus 'potentiële opvolger' Van de Beek: 'Kans dat hij gaat nog steeds heel groot'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *