Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

‘PSV verrast in Oostenrijk: pizza’s na afgang, kleedkamer wordt zwijnenstal’

'PSV verrast in Oostenrijk: pizza's na afgang, kleedkamer wordt zwijnenstal'

Bij LASK Linz is men zeer verbaasd over het voedsel dat PSV na de met 4-1 verloren Europa League-wedstrijd liet bezorgen in Oostenrijk. De selectie van Mark van Bommel kreeg pizza’s en maakte een zwijnenstal van de kleedkamer. 

Dat meldt de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung vrijdag. PSV verloor donderdagavond kansloos met 4-1 en verwerkte die teleurstelling met pizza’s. De Oostenrijkse krant zet daardoor grote vraagtekens bij de professionaliteit van de Eindhovenaren. ‘Zien om te geloven: de Nederlandse nummer twee, die vorig jaar met een achterstand van drie punten achter Champions League-halve finalist Ajax eindigde in de competitie, liet zich na de wedstrijd in Linz van zijn slechte kant zien.’

‘PSV maakte niet alleen een zwijnenstal van de bezoekerskleedkamer, maar toonde ook een manier van onprofessionaliteit die het relatief kleine Linz nooit zou laten zien. Nadat de PSV-sterren hun tanden hadden gezetten in het bitter smakende gras van Linz, aten ze meerdere pizza’s in de kleedkamer!’ De krant stelt dat ook Linz een keer pizza’s heeft laten bezorgen na een nederlaag, maar de kleedkamer wel gewoon heeft opgeruimd. PSV heeft dat naar verluidt niet gedaan.

“Dat zou bij ons nooit gebeuren”, reageert teammanager Georg Hochedlinger in de Kronen Zeitung. “We eten vaak na de wedstrijd in de kleedkamer, maar zorgen dan zelf voor hoogwaardig voedsel als risotto, noedels en salade.”

“Als PSV naar ons toe zou komen met de vraag of ze iets uit de VIP-kleedkamer konden krijgen, hadden we ze dat uiteraard gegeven. We behandelen de tegenpartij precies hetzelfde.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Premier League gaat verder, maar Roords Arsenal is klaar: 'Het is gewoon zo'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Programma Serie A: twaalf speelronden en vier inhaalduels in zes weken

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Leipzig klopt Köln in eerste Bundesliga-duel in juni en is weer derde

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Top-vier bereikt akkoord: Ajax levert aanzienlijke bijdrage aan solidariteitsfonds

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *