Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Pardew sprak met spelers van ADO: ‘Maar de spelers veranderen niet’

Pardew sprak met spelers van ADO: 'Maar de spelers veranderen niet'

Pardew sprak met spelers van ADO: ‘Maar de spelers veranderen niet’

Alan Pardew is met twee nederlagen, een overwinning en een gelijkspel niet vliegend van start gegaan als trainer van ADO Den Haag. Toch heeft hij er nog alle vertrouwen in dat het hem gaat lukken om degradatie te ontlopen.

“Ik heb met de spelers gesproken. Ze hadden een trainer die is vertrokken vanwege slechte resultaten. Nu is er een nieuwe trainer, maar de spelers veranderen niet”, zegt Pardew op de persconferentie.

“We hebben wat nieuwe spelers, waarvan sommigen het goed doen, maar een aantal nog beter moet. We zijn beter dan we laten zien. We moeten af van de negativiteit in onze manier van denken als we fouten maken. Ik vind dat onze fouten in de wedstrijd te veel invloed hebben op onze mentaliteit. Dat is volgens mij een van de problemen die we hadden tijdens uitwedstrijden. Degenen die individuele fouten maakten voelden de druk van de situatie. Dat kan niet. We maken een fout en moeten dan doorgaan.”

ADO staat zeventiende. Toch is Pardew positief gestemd. “Het wordt natuurlijk moeilijk, maar ik maakte me geen illusies toen ik hier kwam. Na de wedstrijd tegen Ajax was er een hoop werk te doen. We hebben al heel veel gedaan. We hebben met weinig budget spelers binnengehaald, maar we konden alleen geen dure spelers of topspelers uit de Premier League halen. We hebben spelers geleend om ons te versterken.”

“Ik hoop dat het genoeg is om degradatie te voorkomen. Ik denk niet dat iemand denkt dat we ineens stappen omhoog maken op de ranglijst omdat ik hier nu als oud-manager van de Premier League werk. We moeten vechten tot het einde.”

Source link

Related posts
Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

'SC Heerenveen start met Halilovic aan uitduel met FC Twente' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

PSV met vrijwel fitte selectie tegen Feyenoord: 'Alleen Malen is er nog niet bij'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Babel kritisch over eigen spel: 'Maar kan meer laten zien als team beter draait'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van de Beek: 'Met z'n allen gas geven en berepartij tegen AZ'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *