Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Pardew doet beroep op strijd en supporters: ‘Hopelijk komen er wat meer mensen’

Pardew doet beroep op strijd en supporters: 'Hopelijk komen er wat meer mensen'

Pardew doet beroep op strijd en supporters: ‘Hopelijk komen er wat meer mensen’

Alan Pardew staat vlak voor zijn debuut in de Eredivisie. De markante oefenmeester start de jacht op handhaving met een ‘zes punten wedstrijd’ in de vorm van een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, waarbij hij hoopt op strijd van zijn spelers en steun van de fans.

Pardew is klaar voor de strijd en hoopt dat de Haagse supporters de club een steuntje in de rug geven de komende seizoenshelft. “Hopelijk komen er wat meer mensen. Het is een soort nieuwe start, ook al zitten we halverwege het seizoen. De fans kunnen je een grotere kans geven op een overwinning. Ik verwacht dat we wat spanning zien op het veld en we moeten met elf man de wedstrijd eindigen”, is Pardew zich bewust van de levensbelangrijke degradatiekraker tegen RKC. Hij verwacht strijd van zijn ploeg. “Er zijn nieuwe spelers aangetrokken om de spelers op scherp te zetten. Toen ik nog speelde wist ik dat je een extra stap moest zetten, anders stond je ernaast.”

De Engelse trainer geeft tegenover het eigen clubkanaal aan fijn ontvangen te zijn in zijn nieuwe omgeving. “Ervaring tot nu toe is erg goed. Iedereen bij de club is zo aardig voor me geweest, daar kan het niet aan ligggen. Uiteraard was de Nederlandse taal een klein probleempje, maar daar ben ik goed bij geholpen. Ik had wel wat moeite met de namen, maar dat heb je altijd. Al met al is het een geweldige ervaring, dus ik ben blij”, vertelt hij.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *