Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Op de bank bij Ajax: ‘Ik blijf gewoon rustig, ik weet wat ik moet doen’

Op de bank bij Ajax: 'Ik blijf gewoon rustig, ik weet wat ik moet doen'

Op de bank bij Ajax: ‘Ik blijf gewoon rustig, ik weet wat ik moet doen’

Edson Álvarez is geen vaste basisspeler meer bij Ajax, maar raakt niet in paniek. De Mexicaan weet wat hij moet doen om weer terug te keren in het elftal van trainer Erik ten Hag.

Álvarez werd gehaald als centrale verdediger, maar begon het seizoen op het middenveld. Inmiddels moet hij genoegen nemen met een plek op de bank. “Ik blijf gewoon rustig en blijf hard werken”, vertelt hij aan AT5.

“Ik weet wat ik moet doen. We hebben een grote groep met veel geweldige spelers. Ik weet dat ik mijn plek moet verdienen. Als ik speel probeer ik goed te presteren. Ik blijf rustig en natuurlijk wil ik meer minuten toevoegen aan die ik al heb.”

Ajax speelt aankomende zondag tegen FC Utrecht. Álvarez is op de hoogte van de rivaliteit tussen beide clubs. “Ik heb gehoord dat er rivaliteit is tussen Ajax en Utrecht. Ajax heeft het in het verleden ook vaak moeilijk gehad tegen ze, maar we spelen thuis. Dat is een belangrijk voordeel.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Premier League gaat verder, maar Roords Arsenal is klaar: 'Het is gewoon zo'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Programma Serie A: twaalf speelronden en vier inhaalduels in zes weken

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Leipzig klopt Köln in eerste Bundesliga-duel in juni en is weer derde

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Top-vier bereikt akkoord: Ajax levert aanzienlijke bijdrage aan solidariteitsfonds

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *