Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Mazraoui terug bij Ajax: ‘Dan spreek me daarna wel uit over mijn beste positie’

Mazraoui terug bij Ajax: 'Dan spreek me daarna wel uit over mijn beste positie'

Mazraoui terug bij Ajax: ‘Dan spreek me daarna wel uit over mijn beste positie’

Noussair Mazraoui maakte zaterdag als linksback zijn rentree bij Ajax. De vervanger van de geschorste Nicolás Tagliafico heeft geen moeite met de keuze van trainer Erik ten Hag, die Mazraoui vorig seizoen gebruikte als rechtsback.

“Nee, maakt voor mij niks uit. Ik doe hetzelfde, heb ongeveer dezelfde looplijnen. Dan verandert er niet zoveel”, vertelt Mazraoui aan Ajax Life. “Ja, natuurlijk, de afstemming met Hakim Ziyech gaat altijd automatisch, maar Quincy Promes of Dusan Tadic voor me, daar heb ik geen probleem mee.”

Mazraoui speelt waar hij nodig is. “Ik heb topduels gespeeld als rechtsachter. Ik ben op het middenveld ingevallen in belangrijke wedstrijden. Ik verzaak niet of val niet door de mand op een andere positie. Dat zeker niet.” Het doel is nu: fit blijven. “Serieus. Zodat ik veel wedstrijden maak en echt steeds meer in het basisteam kom. En dan spreek me daarna wel uit over de voor mij beste positie.”

In de eerste maanden van het seizoen werd Mazraoui gekweld door blessures. “De laatste anderhalve maand heb ik heel weinig gespeeld. Met deze wedstrijd tegen RKC erbij maar zo’n 110 minuten.”

Source link

Related posts
Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

'Pech' voor SC Heerenveen: ''Eigenlijk doen ze alles voluit mee'' - voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

''Dolgraag gewild dat Blind centraal achterin zou spelen bij Oranje'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

Feyenoord kiest opnieuw voor trainingskamp in Zuid-Spanje - Feyenoordpings.nl

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Feyenoord en Advocaat in de winter opnieuw op trainingskamp aan Spaanse kust

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *