Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Mazraoui stelt doel: ”Dat ik niet meer uit de basis te denken ben” – voetbalshirt.com

Mazraoui vol ongeloof: ''Wat een wedstrijd, er is echt zo veel gebeurd''

Noussair Mazraoui ziet voor 2020 genoeg verbeterpunten in zijn spel. Zowel op verdedigend- als op aanvallend vlak zijn er nog genoeg punten die beter kunnen en moeten. 

Kritiek over het risico van het pakken van een tweede gele kaart vindt Mazraoui ongegrond, erkent hij in gesprek met Studio Alphen. ”Dat vind ik een beetje onzin. Ik heb vaak genoeg een gele kaart gekregen en dan de wedstrijd uitgespeeld. Het is nu een keertje gebeurd tegen Lille. Die gele kaart sloeg al nergens op. Ik heb er zeker van geleerd, dat ik mij niet uit de wedstrijd moet laten spelen door keuzes van de scheidsrechter. Maar soms maak je fouten en klaar.”

Mazraoui wil wel veel belangrijker worden voor Ajax dan hij momenteel is. ”Dat ik helemaal niet meer uit de basis te denken ben. Ik moet stappen blijven maken wat betreft keuzes. Slimmer worden in het verdedigen en aanvallen. Eigenlijk gewoon een completere voetballer worden”, besluit hij. 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Ik heb veel geleerd van Jaap Stam, ondanks dat hij vroeger verdediger was'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Verlengd seizoen heeft gevolgen: drie weken zomerstop, voetbal met Kerstmis'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

VI: AZ lanceert idee voor Eredivisie-noodfonds met Europese inkomsten

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ajax schikt zich nu naar KNVB-wensen: 'Als het veilig is, zijn we solidair'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *