Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Lot García in Enschede lijkt al bezegeld: ‘Kun je met uitroepteken neerzetten’

Lot García in Enschede lijkt al bezegeld: 'Kun je met uitroepteken neerzetten'

Lot García in Enschede lijkt al bezegeld: ‘Kun je met uitroepteken neerzetten’

Gonzalo García’s avontuur als hoofdtrainer van FC Twente blijft vermoedelijk beperkt tot één seizoen. TC/Tubantia-journalisten Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar achten het ondenkbaar dat de Uruguayaan na de zomer nog te bewonderen is in de Grolsch Veste.

Na de midweekse nederlaag tegen FC Emmen was het onrustig rondom FC Twente: een deel van de technische staf klapte tegenover ontevreden fans uit de school over Wout Brama, die plotseling weer in de wedstrijdselectie is opgenomen. “Ik kan me niet voorstellen dat García dit nog op kan pakken. Er is te veel gebeurd bij FC Twente, er zijn te veel krachten, te veel emoties om García te omarmen”, aldus Wagenaar in De Ballen Verstand.

Collega Ten Voorde sluit zich hierbij aan en denkt dat García een Twentse trainerstraditie in stand gaat houden: voorgangers Co Adriaanse, Steve McClaren, Michel Jansen, Alfred Schreuder, René Hake, Gertjan Verbeek en Marino Pusic vertrokken ook allen voortijdig. “Jij zei al dat hij volgend jaar geen trainer meer is”, reageert hij op collega Wagenaar. “Dat kun je nu met een uitroepteken neerzetten.”

Of García het seizoen wél afmaakt, is zelfs nog maar de vraag. “Tot een week geleden zou ik volmondig ja gezegd hebben. Maar inmiddels zijn er zó veel dingen misgegaan… Niet alleen het voetbal is beroerd, ook het management vanuit de staf”, doelt hij op de situatie-Brama. “Of je het leuk vindt of niet, of je het terecht vindt of niet, het is niet meer tegen te houden.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van de Beek: 'Met z'n allen gas geven en berepartij tegen AZ'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Stoïcijnse' Nelom: 'Eén van de lessen die ik bij Feyenoord heb geleerd'

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

SC Heerenveen bindt groot talent (16): ''Past zich moeiteloos aan'' - voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

VIDEO | Samenvatting: Jong SC Heerenveen wint in extremis van PEC - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *