Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Lof voor Ledezma en Jimenez: ”Bij alle talentenspeurders bekend” – voetbalshirt.com

'Dikkertje' Ledezma moest wennen bij PSV: ''Geen McDonald's meer''

Jong PSV staat na zeventien competitiewedstrijden op een teleurstellende zestiende plek in de Keuken Kampioen Divisie en Reon Boeringa vraagt zich af welke spelers van het beloftenteam de potentie hebben om het eerste te halen. 

“Wellicht Richie Ledezma. Een technisch begaafde, lichtvoetige middenvelder”, schrijft hij op de website van Voetbal International. “Afkomstig uit de VS en ook in het bezit van de Mexicaanse nationaliteit. Hij blonk vooral in de openingsfase van het seizoen een paar keer uit, maar is nog niet zover dat hij zich wekelijks staande kan houden in het grotemannenvoetbal”, aldus Boeringa. 

“Misschien ook aanvaller Cyril Ngonge en middenvelder Claudio Gomes”, vervolgt hij. “Zij zijn echter gehuurd van respectievelijk Club Brugge en Manchester City en zullen dus moeten worden gekocht, wil PSV op langere termijn met hen door. De in Doetinchem als spits opererende Amar Catic mocht al een paar keer invallen in het eerste, maar of hij goed genoeg is voor een vaste plek bij PSV 1, is de vraag.”

Boeringa beseft dat sommig spelers ook niet of nauwelijks bij Jong PSV spelen. “Mo Ihattaren debuteerde begin dit jaar voor PSV 1, terwijl hij pas zestien jaar oud was”, blikt hij terug. “Met de vijftienjarige middenvelder Mylan Jiménez loopt er in PSV Onder-17 al een speler rond die bij alle talentenspeurders bekend is en een grote toekomst wordt toegedicht”, besluit Boeringa. 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Koploper Juventus morst na heerlijk duel met Sassuolo opnieuw punten

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Vraagtekens op Ajax-middenveld: 'Van de Beek weet ook wel dat hij het goed heeft'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Bergwijn bezorgt Kane jubileumgoal bij zege Spurs

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Kudus 'potentiële opvolger' Van de Beek: 'Kans dat hij gaat nog steeds heel groot'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *