Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

Linssen verlaat Vitesse: ”Feyenoord? Dat kun je zelf wel invullen” – Feyenoordpings.nl

Linssen verlaat Vitesse: ''Feyenoord? Dat kun je zelf wel invullen''

Bryan Linssen vertrekt na dit seizoen bij Vitesse. De aanvoerder van de Arnhemse club heeft een aflopend contract en binnen Nederland is er maar één club die hoeft te rekenen op de interesse van de 29-jarige aanvaller: Feyenoord.

“Dat kun je zelf wel invullen”, steekt Linssen van wal in gesprek met Voetbal International. “Hou nou maar op. Je weet dat ik het toch niet uitspreek. Dan ga ik dingen op gang brengen, daar hou ik niet van. Je verdient iets op het veld en niet met woorden. Als jij vraagt: “Zie je Feyenoord zitten?”, zeg ik: “Ja, dat zou kunnen”.”

Waarom Linssen dan toch zo moeilijk doet? “Doe eens normaal. Wie ben ik om te zeggen dat ik daarheen mag? Ik wil me niet verkopen aan welke club dan ook. Ik vind het net zoiets als mensen gaan zeggen dat ze in Oranje willen, dan ben je zelf aan het solliciteren. Je moet het op het veld laten zien, dan komen ze vanzelf. De kans dat ik naar het buitenland ga, is veel groter. Maar waarom hebben we het hierover?”, vervolgt Linssen.

Een langer verblijf bij Vitesse is in ieder geval uitgesloten. “Ik weet niet waar ik naartoe ga. Ik heb het met mijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen besproken en hij weet wat ik wil. En ook dat het zo kan zijn dat ik toch opensta om iets te doen wat ik niet meteen wil”, aldus Linssen.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Koploper Juventus morst na heerlijk duel met Sassuolo opnieuw punten

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Vraagtekens op Ajax-middenveld: 'Van de Beek weet ook wel dat hij het goed heeft'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Bergwijn bezorgt Kane jubileumgoal bij zege Spurs

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Kudus 'potentiële opvolger' Van de Beek: 'Kans dat hij gaat nog steeds heel groot'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *