Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

Larsson over kritiek: ”Dat zijn veertienjarige jongens op Twitter” – Feyenoordpings.nl

Larsson probeerde scheidsrechter om te praten: ''Niet gelukt, jammer''

Sam Larsson krijgt vaak de nodige kritiek te verwerken in de media en van supporters. In een uitgebreid interview met FSV De Feijenoorder vertelt Larsson over deze kritiek en wat dat met hem doet.

”Het enige dat ik kan zeggen, is dat mijn gevoel goed is. Zelfs in de moeilijke laatste weken van Stam had ik een goed gevoel en bleef ik hard werken”, zo begint Larsson. ”Ik heb echt het idee dat ik me nog elke dag ontwikkel en dat ik een veel betere speler ben geworden dan toen ik in Nederland kwam om bij sc Heerenveen te gaan voetballen. Wat anderen van mij vinden, laat ik aan hen over.”

”Ik krijg er natuurlijk wel wat van mee, maar ik ben niet het type dat zich er enorm druk om maakt”, vervolgt de buitenspeler van Feyenoord. ”Ik leef bij de dag en het zou me ook niet helpen om hard na te gaan denken over wat andere mensen van mijn spel vinden. Dat is toch ook logisch? Ik kan mezelf niet gaan aantrekken dat veertienjarige jongens op Twitter ongenuanceerd roepen dat ze niet tevreden zijn.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Oranje-international Jansen verruilt Ajax voor Valencia

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

NEC-stunt: 60-voudig international Barreto na dertien jaar terug naar De Goffert

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Buijs helpt nummer 10-verhaal de wereld uit: 'Kwam vanuit de club, qua marketing'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Jong na maand blessureleed terug in selectie Barcelona

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *