Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Koevermans knipoogt over ‘machtsstrijd’ bij Feyenoord: ‘600 bazen, lijkt het’

Koevermans knipoogt over 'machtsstrijd' bij Feyenoord: '600 bazen, lijkt het'

Koevermans knipoogt over ‘machtsstrijd’ bij Feyenoord: ‘600 bazen, lijkt het’

Feyenoord-directeur Mark Koevermans erkent dat niet alle beleidsbepalers in De Kuip op één lijn zitten. Het NRC pakte onlangs uit met een groot verhaal over de machtsstrijd bij Feyenoord, met president-commissaris Toon van Bodegom en geldschieter Pim Blokland als grootste spelers.

Koevermans werd onlangs gepromoveerd van commercieel directeur naar algemeen directeur, maar wil zichzelf niet ‘de machtigste man van de club’ noemen. “Ik heb soms het idee dat hier wel zeshonderd bazen staan”, knipoogt hij tegenover de NOS, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. “Iedereen geeft mij welgemeende adviezen, soms ook wensen, soms ook eisen.”

De voormalig tennisprof hoopt dat hij voor meer eendracht in De Kuip kan zorgen. “Er zijn vele wegen die naar succes leiden. Hopelijk gaan we daar één weg in vinden en gaan we er in één bus naartoe rijden, met een goede chauffeur”, aldus Koevermans. “Iedereen moet op de juiste plek blijven zitten. Alleen dan zijn we succesvol. Wij als directie (Koevermans en Arnesen, red.) schrijven de koers uit en voeren het beleid uit. De rvc (onder leiding van Van Bodegom, red.) houdt toezicht en dat zal in 2020 ook zo plaatsvinden.”

Koevermans heeft het beruchte NRC-artikel uiteraard gelezen. “Natuurlijk niet leuk voor mij, als mens en als Feyenoorder. Of daar iets van klopt? Dat laat ik in het midden. Er wordt veel geschreven wat niet waar is.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Boer over 'opa Seedorf': 'Daar werden we ook weleens moe van bij Ajax'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van den Brom hoopt op contractverlenging bij Utrecht: 'Zo'n geweldige speler'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Geen toekomst bij Heracles: 'Gesprekken met clubs uit binnen- en buitenland'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Wolf: 'Ik heb het al een paar keer gezegd: gemiste kans voor Feyenoord'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *