Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

Klimaatswitch voor Sinisterra: ”Nog nooit zo koud gehad” – Feyenoordpings.nl

Sinisterra nog steeds in de race voor Golden Boy-award

Luis Sinisterra werd dit seizoen al drie keer uitgeroepen tot ‘speler van de maand’ door het Legioen. De Colombiaanse snelheidsduivel is erg blij met de onderscheiding en heeft het ook naar zijn zin in Rotterdam. 

”Ik kan alleen maar erg dankbaar zijn”, zegt Sinisterra tegen Feyenoord TV over zijn prijs. ”Ik wil hen elke week laten zien wat ik in huis heb. Ik heb een goede band met de fans, ik vind het geweldig als ze mijn naam scanderen. Dat vind ik echt super mooi.”

Het eerste jaar was lastig voor de Colombiaan, maar nu vindt hij zijn weg in Rotterdam. ”Vorig jaar was een jaar om te wennen en te groeien. Ik moest nog veel leren. Dit seizoen wil ik meer minuten maken en met dank aan God krijg ik die. Het heeft ontzettend geholpen om wedstrijden te spelen met Jong Feyenoord. Toen kwam het WK O20 en dat gaf me nog meer zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen heb ik meegenomen naar de club.”

Wel moet Sinisterra nog steeds wennen aan de taal en vooral het klimaat in Nederland. ”Ik heb het nog nooit zo koud gehad. Ik heb ook nog nooit gespeeld terwijl het zo koud was. Maar ook de taal, ik heb beetje bij beetje geleerd om te communiceren met mijn trainers en ploeggenoten.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Jong na maand blessureleed terug in selectie Barcelona

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Deense pers: Ajax contracteert Kudus voor vijf jaar en betaalt negen miljoen euro

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Instagram-account Fortuna Sittard ontploft door oproep mediatycoon Ilicali

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Mourinho en Spurs willen transferplannen Ajax saboteren met ruildeal'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *