Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Jansen: ”We willen ver komen en die beker eigenlijk ook winnen” – voetbalshirt.com

Jansen wil vooruit: ''Maar in een jaar heb je geen nieuwe accommodatie'' - FeanOnline.nl

Na de valse start tegen Feyenoord wil SC Heerenveen woensdag in eigen huis tegen Willem II weer het spel laten zien waarmee het in de eerste seizoenshelft indruk maakte. Daarvoor zullen alle spelers negentig minuten (of langer) scherp moeten zijn.

“Kijk, dat je verliest in de Kuip, dat kan gebeuren. Alleen de manier waarop, daar was ik niet tevreden over. We hebben daar gewoon slecht verdedigd”, reageert trainer Johnny Jansen bij Omrop Fryslân. “De eindconclusie vanuit de groep was heel duidelijk: dit kan ook gewoon niet. Waardoor zulke dingen ontstaan weet ik ook niet, dat is altijd lastig.”

“Dat Jørgensen vijf meter van de goal vrij kan opendraaien en binnen schieten, terwijl daar geen druk op de bal is… Dat kan gewoon niet en dat rekent Sven (Botman, red.) zich ook gewoon aan. Faik was er ook nog half bij betrokken en rekent zich dat ook aan. Zo heeft iedereen wel z’n rol gehad bij een tegengoal”, vervolgt Jansen, daarmee onder meer doelend op Chidera Ejuke en Warner Hahn.

Waar andere trainers in de beker wel eens wisselspelers een kans gaven, kiest Jansen voor zijn sterkste opstelling. “Dit duel is is hartstikke belangrijk. Wij willen gewoon heel ver komen in de beker en eigenlijk die beker gewoon winnen. Het zal geen gemakkelijke opgave worden, maar wij vinden het heel belangrijk”, aldus Jansen tot besluit.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Mosterdbehandeling' biedt weer uitkomst: Linssen kan jacht op Dessers hervatten

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

VP Super Sunday Quiz: Wie ben ik? (Ajax-AZ)

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Doordeweeks ben ik vrienden met Eiting en Schuurs, zondag de vijand'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Feyenoord laat Larsson naar China gaan

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *