Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Jansen beseft: ”We kunnen een geweldige eerste seizoenshelft neerzetten” – voetbalshirt.com

Jansen wil winnen van Vitesse: ''We moeten geil zijn om te scoren'' - FeanOnline.nl

Met nog drie speelronden tot de winterstop presteert SC Heerenveen tot op heden boven verwachting. De Friezen bezetten een zesde plek op de ranglijst en kunnen zondag bij winst op hekkensluiter RKC Waalwijk mogelijk verder klimmen in het klassement.

Trainer Johnny Jansen denkt er echter niet zo makkelijk over. “We moeten op onze toppen van de tenen lopen, om het daar goed voor elkaar te krijgen”, stelt Jansen in gesprek met de Leeuwarder Courant. “RKC heeft gewoon een goede ploeg, die afgelopen zondag nog won bij FC Utrecht. Onderschatten heeft dus absoluut geen zin. Want zo goed zijn we zelf niet. Gelukkig heb ik niet het idee dat onze spelers andere ploegen snel onderschatten.”

“Waar het om gaat, is dat wij zelf de puntjes goed op de ‘i’ zetten”, vervolgt Jansen. Dat de afspraken die we met elkaar maken, gewoon goed uitgevoerd worden.” Het is daarbij van belang dat SC Heerenveen niet weer op een vroege achterstand komen, zoals tegen PSV en Vitesse. “We startten beide keren niet eens heel slecht, maar dan gaat het om de manier waarop je de eerste minuten een vervolg geeft”, aldus Jansen. 

Na het treffen met RKC Waalwijk heeft SC Heerenveen nog twee Eredivisie-wedstrijden te gaan tot de winterstop. De Friezen nemen het eerst op tegen Willem II, waarna Heracles Almelo een week later de tegenstander is. “We kunnen een geweldige eerste seizoenshelft neerzetten en met een heel goed gevoel op vakantie gaan”, stelt Jansen. “Dat willen we dan ook realiseren met elkaar.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Quintero wordt aangeboden bij Ajax; Overmars vindt Colombiaan te duur'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Advocaat reageert op geruchten: 'Hij staat niet op de radar bij ons, simpel zat'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Emmen speelt razendsnel in op Slagveer-vertrek en huurt talent van Anderlecht (21)

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Veerman eerlijk: ''Daarbij stonden wij een beetje te slapen'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *