Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

‘Ik zei net al tegen Tim Matavz: hoe we gewonnen hebben… Geen idee’

'Ik zei net al tegen Tim Matavz: hoe we gewonnen hebben... Geen idee'

‘Ik zei net al tegen Tim Matavz: hoe we gewonnen hebben… Geen idee’

Bij Vitesse-aanvaller Bryan Linssen overheerste de opluchting na afloop van de 4-2 zege op Fortuna Sittard. De Arnhemmers stonden tien minuten voor tijd nog met 1-2 achter en Linssen beaamde volmondig dat het spel niet bepaald overhield.

Linssen groeide dankzij twee rake kopballen uit tot de held van de jaarlijkse Airborne-avond, maar verloor de realiteit niet uit het oog. “Een wedstrijd die ik nooit meer vergeet? Nou, ik denk dat ik hem wel gauw ga vergeten”, lachte hij kort na afloop in gesprek met FOX Sports. “Ik zei net al tegen Tim Matavz: hoe we hem gewonnen hebben… Geen idee.”

De Arnhemmers flirtten lange tijd met de eerste thuisnederlaag van het seizoen. “Het was verschrikkelijk slecht, dat beseffen wij zelf ook heel erg goed. Op een gegeven moment moet je de wedstrijd wel omdraaien. Hoe je het doet, maakt niet uit. En hoe we het gedaan hebben… Ik weet het niet. Ik zou ook niet echt een goede analyse over de wedstrijd kunnen geven.”

De kleine Limburger groeide uiteindelijk uit tot de held van Vitesse, maar was niet onder de indruk van zijn rake kopballen. “Ze waren allebei niet erg mooi toch? Die eerste was simpel, bij die tweede moest ik langer in de lucht hangen en iets meer kracht zetten. Nou, dan was die tweede de mooiste.” Linssen gunde de hoofdrol liever aan de oorlogsveteranen, die 75 jaar na de bevrijding weer in Arnhem waren. “Heel bijzonder. Heel erg mooi dat wij ze op deze manier mogen eren. Als je ziet hoe het leeft hier en wat die mensen hebben gedaan voor Nederland… Chapeau!”Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Programma Serie A: twaalf speelronden en vier inhaalduels in zes weken

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Leipzig klopt Köln in eerste Bundesliga-duel in juni en is weer derde

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Top-vier bereikt akkoord: Ajax levert aanzienlijke bijdrage aan solidariteitsfonds

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Overheidssteun voor Eredivisie en Eerste Divisie: KNVB vraagt 196 miljoen'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *