Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

‘Ik kan mij niet voorstellen dat Jahanbakhsh heel veel prioriteit heeft bij PSV’

'Ik kan mij niet voorstellen dat Jahanbakhsh heel veel prioriteit heeft bij PSV'

‘Ik kan mij niet voorstellen dat Jahanbakhsh heel veel prioriteit heeft bij PSV’

PSV heeft achterin en op het middenveld zeker versterking nodig, maar de komst van aanvaller Alireza Jahanbakhsh geniet geen prioriteit. Dat verwacht clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

De 26-jarige Iraniër van Brighton & Hove Albion werd deze week niet alleen aan Ajax gelinkt, maar ook aan PSV. “Ik denk wel dat dat klopt, dat hij echt in beeld is, alleen kan ik me niet voorstellen dat dat heel veel prioriteit heeft”, zegt Elfrink op de website van de krant. “Je hebt veel aanvallers nu aan boord, met ook nog Madueke. Die kun je niet te snel brengen, maar mag je ook niet in de weg staan.”

Je hebt nog Bruma die aast op een herkansing, Malen die terugkomt, Lammers is er nog”, somt de clubwatcher op. “Ook Romero aast op revanche, dat is een jongen die hier nu voor de tweede keer komt en dolgraag wil slagen. Je hebt ook Gakpo natuurlijk nog voor de zijkant. Dat zijn behoorlijk wat spelers voorin.”

Op het middenveld en achterin is meer behoefte aan versterkingen. Jorrit Hendrix wil een stap maken, terwijl PSV al zoekt naar een linksback en rechtsbenige centrale verdediger. Daarnaast is de positie onder de lat een punt van aandacht. “Het meest logische zou zijn dat Zoet weggaat, maar dat is nog geen uitgemaakte zaak”, weet Elfrink.

De Nederlandse doelman is voetballend bovendien wat sterker dan Lars Unnerstall, die op dat vlak ‘wat steekjes liet vallen’. “Dat wordt een interessante strijd als die allebei blijven.” De nieuwe trainer Roger Schmidt begint op 20 juli aan de voorbereiding met PSV.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Oud-Feyenoorder Kalou zet loopbaan voort bij Botafogo

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Vriends bij Slimste Mens: 'Voordeel van mijn beroep: de lat ligt niet zo hoog'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Na de loting van vanmiddag is speelschema Europees voetbal eindelijk rond

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Siem de Jong toch op zijn gemak in de coronabubbel met Mickey en Donald

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *