Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

‘Ik heb de auto van Frenkie de Jong een keer helemaal ingeseald met bakpapier’

'Ik heb de auto van Frenkie de Jong een keer helemaal ingeseald met bakpapier'

‘Ik heb de auto van Frenkie de Jong een keer helemaal ingeseald met bakpapier’

Joël Veltman is een voorstander van kleedkamerhumor. In de auto bij Andy van der Meyde vertelt de Ajacied een aantal anekdotes, waar ook oud-spelers als Frenkie de Jong, Diederik Boer en Nick Viergever in voorkomen.

“Tijgerbalsem in onderbroeken en ik heb de auto van Frenkie de Jong een keer helemaal ingeseald met bakpapier, dat soort dingen”, lacht Veltman. “Dat deed ik met Daley (Blind, red.). Frenkie deed het wel slim, want hij nam mijn auto mee. Stond ik daar op de parkeerplaats, waardoor ik geen auto meer had. Toen heb ik me af laten zetten door Daley. Toen ik de volgende dag terugkwam was de auto weer helemaal schoon.”

Veltman vond het minder grappig toen hijzelf in de maling werd genomen. “Dat was in de tijd met Davy Klaassen, Diederik Boer en Mike van der Hoorn. Ik maakte alleen maar grapjes, dus het stapelde zich steeds meer op. Toen ik naar m’n auto liep zag ik ineens een vis tussen de ruitenwisser en de achterkant liggen. Dat kan ik nog hebben, maar ik zag voor ook een vis liggen. Toen ik door het raam keek zag ik zó’n vissenkop liggen en allemaal lekkende visolie. Het rook alsof je in een vishal liep. Er lagen ook garnalen onder de stoel.”

“Ik ben er heel vaak mee naar de wasstraat geweest, maar ik heb zeker zeven weken in die stank gereden. Ik weet niet honderd procent zeker wie het heeft gedaan, maar ik denk Boer of Viergever. We hebben zo’n groepsapp en nog steeds wordt daarover gelachen.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *