Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

”Ik heb bij PSV gespeeld, maar Ajax is van een nóg andere categorie” – voetbalshirt.com

''Ik heb bij PSV gespeeld, maar Ajax is van een nóg andere categorie''

Zakaria Labyad was bij FC Utrecht een van de smaakmakers in de eredivisie, maar bij Ajax moet hij het doen met een plek op de reservebank. De voetballer denkt niet aan een vertrek binnen Nederland.

Afgelopen zomer wilde FC Groningen de voetballer graag naar het hoge noorden halen, maar daar bedankte Labyad voor. ”In Nederland wil ik voorlopig niet naar een andere club. Ik heb bij PSV en Sporting Lissabon gespeeld, grote clubs, maar Ajax is van een nóg andere categorie”, vertelt hij tegenover De Telegraaf. De middenvelder heeft eigenlijk hetzelfde standpunt als Hakim Ziyech.

”Onze situatie is onvergelijkbaar, omdat Hakim de ster van het elftal is en ik wissel zit, maar ik begrijp hem echt heel goed. Hij ruilt Ajax niet zomaar in. En dat doe ik met alle respect niet voor FC Groningen. Ik wil het liefst de komende vier, vijf jaar voor Ajax uitkomen. Een andere optie is er voor mij niet in Nederland.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Eredivisie-seizoen telt mee voor tv-ranking: Twente verliest, Ajax loopt uit'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Premier League gaat verder, maar Roords Arsenal is klaar: 'Het is gewoon zo'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Programma Serie A: twaalf speelronden en vier inhaalduels in zes weken

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Leipzig klopt Köln in eerste Bundesliga-duel in juni en is weer derde

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *