Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

”Iedere wissel die hij pleegt is een verzwakking van het elftal” – Feyenoordpings.nl

Derksen: ''Voor de spelers van AZ is De Kuip heel imponerend''

Johan Derksen is blij dat Nick Marsman een goede wedstrijd keepte bij Feyenoord. De doelman hield de Rotterdammers op de been in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle.

“Het was een hele zwakke keeper, bij Utrecht en Twente heeft hij er niks van gebakken, en ik vond het ontzettend leuk dat die jongen echt goed keepte bij Feyenoord”, vertelt Derksen, die niet onder de indruk was van de ploeg uit Rotterdam. “Als je de wedstrijd ziet en je bent Feyenoordsupporter, dan ben je blij dat je met de hakken over de sloot met 1-0 van PEC Zwolle wint. Ze hebben gewoon een heel matig elftal en het is een wonder dat de kleine generaal al zoveel puntjes pakt, want het is niet veel soeps. “

Ook Eric Botteghin en Leroy Fer worden bekritiseerd door Derksen. “Die valt mij erg tegen”, zegt hij bij Veronica Inside over de laatstgenoemde Feyenoorder. “Ik heb altijd gezegd: probeer daar een centrale verdediger van te maken. Hij heeft het lijf er voor, dan ziet hij het allemaal op zich afkomen. Op het middenveld kan hij het niet belopen.”

Tafelgast Wim Kieft is het eens met Derksen. “En hij is ook zwaar. Hij is nu vijf maanden bezig, toch? Of hij heeft heel veel krachttraining gedaan, dat weet ik niet. Ik vond het vroeger een heel mooie speler: groot, mooi lichaam, goede uitstraling. Nu is het allemaal heel log.” Dat Feyenoord de tweede helft minder werd, verbaast Derksen weinig. “Iedere wissel die hij pleegt is een verzwakking van het elftal, want Dick heeft niks op de bank zitten.”

Source link

Related posts
Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Overmars bekijkt Botman in Heerenveen: ''Dat zou best kunnen'' - voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Botman realistisch: ''Fouten die we normaal gesproken niet maken'' - voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

'SC Heerenveen wil spits snel presenteren; akkoord dichtbij' - voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Van de Beek kent belang: ''Als je wint doe je hele goede zaken'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *