Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

”Hij speelt niet veel, daarom is het wel heel knap van hem” – voetbalshirt.com

''Hij speelt niet veel, daarom is het wel heel knap van hem''

Nourdin Boukhari is blij met de hattrick van zijn stiefzoon Noa Lang tegen FC Twente. De voormalig Ajacied heeft vertrouwen dat Lang zich goed gaat ontwikkelen en dat hij van grote waarde gaat worden voor Ajax.

“Voor een jonge speler die maandenlang schommelt tussen Jong Ajax en Ajax 1 en niet veel wedstrijden speelt voor Ajax 1, is dat best moeilijk. En daarom vind ik het wel heel knap en heel goed dat hij zich laat gelden in belangrijke wedstrijden en dat hij belangrijk kan worden, dat zag ik ook al tegen Lille in de Champions League”, zegt Boukhari in gesprek met Ajax Showtime.

De stiefvader van de jongeling weet dat het bij een goed begin wel goed zit met de kwaliteiten. “Ik weet hoe hij is na zijn eerste balcontact. Als dat goed is, krijgt dat wel een mooi vervolg. En dat zag je ook tegen Lille, want hij is gewoon een goede voetballer. Aan de bal is hij heel creatief, hij is snel, behendig, kan iemand voor de goal zetten en hij kan een goal maken. En zoals je gister zag, heeft hij ook een neusje voor de goal.”

“Hij kan echt heel veel bereiken en heel ver komen als hij er hard voor werkt en het echt wil. Dus die stappen heeft hij sowieso gemaakt en daarom ben ik ook blij dat hij van het verleden heeft geleerd en dat hij dit moment heeft gepakt. Ik denk dat jullie nog heel veel gaan horen van hem, want hij is echt een hele creatieve en hele goede voetballer”, aldus Boukhari. 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Berghuis inderdaad in ziekenhuis opgenomen: géén coronavirus, op tijd fit

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *