Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Halilovic: ”Ik denk dat ik meer moet trainen op doelpunten maken” – voetbalshirt.com

Halilovic wil verbeteren: ''Ik moet verdedigend sterker worden'' - FeanOnline.nl

Hij speelt niet vaak, maar Alen Halilovic heeft gisteravond laten zien waarom hij een basisplek verdiend bij SC Heerenveen dankzij een fantastisch doelpunt waarmee hij de gelijkmaker op het scorebord zette.

“Het was een mooi doelpunt, maar we kwamen hier om te winnen. We speelden weer gelijk en we hadden meer verdiend”, aldus Halilovic na afloop bij FOX Sports. “We speelden goed voetbal maar moesten meer focus hebben. In 95 minuten hebben we te veel doelpunten tegen gekregen vandaag en daarom hebben we vandaag gelijk gespeeld.”

Bij dat ene doelpunt had het niet kunnen blijven voor hem. “Ik was een beetje gefrustreerd omdat ik meer kansen had om te scoren, maar ik miste”, vertelt hij. “Ik denk dat ik meer er op moet trainen om doelpunten te maken.”

“Ik denk ook dat ik elke week moet spelen, maar dat moet je aan de coach vragen. Ik geef altijd 100%, ik denk dat ik in een goede vorm ben en train goed”, vervolgt Halilovic. “Maar ik ben hier voor mijn team en ik probeer positief te blijven.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Veltman zet Ajax-vertrek uit het hoofd: "Het is een bizarre tijd, voor iedereen"

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Mooie anekdote Van der Meyde: 'Zlatan wilde Mido's auto lenen voor een date'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Heel bijzonder hoe in Nederland wordt gevoetbald, maar dit is mijn beste seizoen'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

PEC Zwolle in de maag met veroordeeld clubicoon: 'Fans hebben grote stem'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *